LEDsRUN voor Kinderen Kankervrij

Al meer dan 60.000 euro opgehaald voor KiKa!

LEDsRUN is een initiatief van een aantal enthousiaste hardlopers die KiKa (Kinderen Kankervrij) willen ondersteunen met hun hobby: hardlopen. Zij vormen het LEDsRUN team. Het initiatief is ontstaan tijdens het lopen van de Dam tot Damloop, waar de initiatiefnemers aan deelnamen. Zij wilden de energie van het hardlopen combineren met een goed doel. De naam LEDsRUN is ontstaan vanuit de werkomgeving van de meeste deelnemers, waarin LED-verlichting een belangrijke rol speelt. LEDsRUN nodigt hardlopers uit heel de wereld met ons deel te nemen aan LEDsRUN hardloopwedstrijden en onze doelstelling te realiseren door zoveel mogelijk KM's maken.

De inschrijvingen voor de Damloop 2016 zijn gestart!

Ook dit jaar willen wij een zo groot mogelijke groep enthousiaste hardlopers op de been brengen. Net als de voorgaande jaren gaan we zoveel mogelijk geld ophalen voor Kinderen Kankervrij (KiKa). Want des te meer lopers, des te meer geld naar het goede doel.

Wil jij ook meerennen met ons op zondag 18 september a.s. voor het goede doel Kinderen Kankervrij (KiKa) tijdens de LEDsRUN de Damloop 2016? Op deze dag start de 6e editie van LEDsRUN en kun jij meedoen met de ’10 Engelse Mijl’ (16,09 km) in Amsterdam. Op deze dag help jij door jouw sponsorbijdrage kinderen in hun strijd tegen kanker.

Naast een ticket voor de ’10 Engelse Mijl’ ontvangt elke deelnemer een gratis hardloopshirt en een verzorgde reis van Amersfoort naar Amsterdam en terug.

Dus meld je hier snel aan via de LEDsRUN website aan.


De minimale sponsorbijdrage is EUR 50,- donatie per deelnemer (via een eigen donatie, of een donatie van familie, kennissen en/of vrienden voor 18 september 2016).

Wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar!