Dagen
Uur
Minuten
Seconden

8 - 13 maart 2020
Stand D11/E11 | Hal 3.0

Smart Solutions

Services

Quality

News

Beleef individueel afgestemd licht
voor vandaag en morgen

TRILUX op Light + Building 2020

Breng ons een bezoek op de beurs Light + Building 2020 in Frankfurt. Wij tonen u onze visie op het licht van de toekomst: licht dat individueel is en de mens de hele dag door ondersteunt, in elke situatie; licht dat deel uitmaakt van een netwerk; licht dat voor u heel eenvoudig is.

Dat is TRILUX SIMPLIFY YOUR LIGHT.

Nog geen dagticket?

Ga met TRILUX naar Light + Building 2020

Registreer u gratis bij TRLUX One en stel uw persoonlijke dagticket veilig. Hier komt u alles te weten over het programma, de geplande lezingen en de inschrijvingen voor de Light Nights en andere avondevenementen.

Bij TRILUX One kunt u praktische tools en services voor uw dagelijkse werkzaamheden verwachten. U kunt bijvoorbeeld uw bestellingen bekijken, de status controleren en de leveringsdata volgen.

Schrijf je nu in!

Nog geen dag ticekt?

Ga met TRILUX naar light+building

Hapklare en waardevolle updates. Stil uw honger naar kennis met de TRILUX Light Snacks. U kunt regelmatige updates verwachten in een korte en compacte vorm over trends in de verlichtingsmarkt, nieuwe producten, Akademie-aanbiedingen en evenementen. Profiteer van de kennis van de TRILUX-experts.

Registreer u gratis bij TRLUX One en stel uw persoonlijke dagticket veilig. Hier komt u alles te weten over het programma, de geplande lezingen en de inschrijvingen voor de Light Nights en andere avondevenementen. Bij TRILUX One kunt u praktische tools en services voor uw dagelijkse werkzaamheden verwachten. U kunt bijvoorbeeld uw bestellingen bekijken, de status controleren en de leveringsdata volgen.

Schrijf je nu in


*Verplichte velden

Registratie

Registreer je nu