Alle verlichting uit één hand: Indoor.Outdoor.Light

02.11.2017 | Projecten

De Belgische onderneming NaviTrans ontwikkelt complete software die alles biedt wat logistieke dienstverleners nodig hebben om bedrijfsprocessen transparant en efficiënt te maken. Onderdeel van de ondernemingsfilosofie is dat klanten alles uit één hand krijgen.

TRILUX overtuigt op de markt met een vergelijkbare product- en servicestrategie maar dan op het gebied van verlichting. Welke voordelen een dergelijke strategie inhoudt voor een opdrachtgever, bleek duidelijk bij de bouw van het nieuwe hoofdkantoor van NaviTrans in Kortrijk, België.

Het pand is een architectonische highlight langs het kanaal in Kortrijk: een rechthoekig gebouw van grijs staal met glazen gevels. Het in licht badende complex biedt plaats aan moderne werkplekken. Het nieuwe hoofdkantoor van NaviTrans is een statement voor succes, transparantie en innovativiteit. Een geslaagd lichtontwerp met TRILUX producten ondersteunt deze uitstraling.

Wat direct opvalt, is de uniforme aanblik van alle toegepaste armaturen. De designtaal van de verlichtingsspecialist uit het Duitse Arnsberg trekt als een rode draad door alle productseries. Alle armaturen passen goed bij elkaar!

Flexibel en efficiënt

Binnen geeft de E-Line-lichtlijn, die flexibele montagemogelijkheden biedt, structuur aan het open betonnen plafond. De optiek met UGR<19-verblindingsbeperking schept optimale visuele omstandigheden op de beeldschermwerkplekken, terwijl de geavanceerde LED-technologie zorgt voor een optimale energie-efficiëntie.

Buiten verlicht de Cuvia 60 LED de bij het gebouw horende parkeerterreinen. De verlichting garandeert hier goede oriëntatie en een groter veiligheidsgevoel op de weg tussen auto en kantoor.

Licht uit één hand

TRILUX stond de opdrachtgever en de installateur ter zijde in alle fasen van het nieuwbouwproject en trad op als enige aanspreekpunt voor advies, lichtplanning en realisatie; en dat voor alle lichttechnische toepassingsgebieden, zowel binnen als buiten. "Wij noemen dat Indoor.Outdoor.Light", legt Willem Dammers, managing director van TRILUX Benelux, uit. "De klant krijgt alle services en producten uit één hand."