TRILUX- E-line LED verlichting voor het meest begeerde luxe automerk van de wereld

Bentley Motors heeft een nieuwe Concept Store geopend: Bentley Studio London. Een shoppingwereld voor auto- en lifestyleproducten, ontwikkeld voor de 'Village', het luxe gedeelte van het Westfield-winkelcentrum in West-Londen.

De studio die bedoeld is als alternatief voor de traditionele dealershowroom is ondergebracht in een aangename omgeving voor Bentley-klanten. De wereld van de Bentley Studio London omvat ook een verkoopgedeelte met de titel 'The Vault'. 'The Vault' werd geïntegreerd in de Westfield-parkeergarage en herbergt een selectie Bentley-modellen die de klanten hier kunnen bekijken, voor een proefrit kunnen meenemen en kunnen kopen. De transformatie van de parkeerruimte in een apart, representatief verkoopgedeelte dat geschikt was voor de verkoop van Bentley-modellen, vergde wel een flinke aanpassing. Voor de verlichting van 'The Vault' viel de keuze van Bentley op TRILUX-producten.

 

Louise Burns, Head of Strategic Marketing Projects bij Bentley Motors, geeft uitleg over de verlichtingstaak: "We zochten naar een verlichtingsoplossing die niet alleen de ruimte verlicht, maar ook een geschikt lichtniveau biedt voor de presentatie van onze producten. Wij willen de hoge standaards van Bentley reproduceren in de vorm van een constant licht met 1.000 lux bij 900 mm. Wij hebben voor TRILUX gekozen omdat zij gespecialiseerd zijn in kwalitatief hoogwaardige lichtinstallaties en ons bovendien werden aanbevolen. TRILUX heeft een lineaire led-lichtinstallatie geleverd die constant wit licht levert met een kleurweergave-index van 90 of meer – de basisvoorwaarde voor een Bentley-verkoopruimte. Bovendien wilden we de TRILUX-verlichting testen met het oog op een mogelijke aanbeveling bij ons dealernetwerk."

Gareth Quarterly, International Key Account Manager bij TRILUX Lighting, beschrijft de oplossing: "E-Line LED zorgt voor een hoog lichtniveau en een uitstekende lichtkwaliteit die het bijzondere design en de contouren van de modellen accentueren. Bovendien kunnen de Bentley-adviseurs de ruimte met het lichtmanagementsysteem LiveLink heel eenvoudig flexibel en individueel verlichten."

 

Burns voegt nog toe: "De verlichting is een centrale factor voor het grote succes van de ruimte. De auto's worden op passende wijze verlicht in een representatieve omgeving. De lichtsterkte trekt de aandacht van voorbij lopende mensen die willen zien wat hier aan de hand is. Testresultaat: wij zullen dit product binnen ons dealernetwerk aanbevelen en opnemen in de aanbevelingslijst voor verlichtingen. TRILUX heeft ons professioneel en efficiënt terzijde gestaan en biedt een goede after-sales service."

 

Kort en bondig

 • Klant
  Bentley Studio London
 • Algemeen aannemer
  Rische Group
 • Producten
  E-Line LED
  LiveLink