Intelligent licht zal een even grote revolutie teweegbrengen in ons dagelijks leven als destijds de uitvinding van de gloeilamp. De grote opmars van de led-technologie in de markt is vandaag al de basis voor deze ingrijpende veranderingen.

De installatie van LiveLink begint met een gewone DALI-kabel. De componenten – armaturen, sensoren en toetsen – worden via DALI aangesloten op het stuurapparaat. Het stuurapparaat en de armaturen hebben bovendien een standaard netaansluiting nodig. LiveLink biedt de installateur een eenvoudige methode, om te controleren of

de bedrading van alle componenten correct is gebeurd. Als de verlichting nog niet is geconfigureerd, beschikken alle toetsen namelijk over een TouchDim-functie. Naderhand, bij de systeemconfiguratie, kunnen de toetsen snel en eenvoudig individueel geprogrammeerd worden

LiveLink

De revolutie die intelligent licht teweeg gaat brengen in ons dagelijks leven, is even groot als destijds de uitvinding van de gloeilamp. Licht kan ons concentratie- en prestatievermogen verhogen, ons welbehagen en onze veiligheid vergroten en ons herstel bevorderen.

Wat ontbreekt er nog om deze revolutie te ontketenen? Een lichtmanagementsysteem dat enerzijds voor de eindgebruiker intelligente nieuwe functies biedt en anderzijds de planning en installatie heel eenvoudig maakt. TRILUX heeft haar kennis en ervaring gebundeld met die van sensortechnologiespecialist STEINEL en gezamenlijk gewerkt aan de ontwikkeling van een intelligent systeem. Het resultaat: LiveLink.

 

LiveLink