Wij gaan verhuizen! Maar we blijven in de buurt: we strijken slechts 7 kilometer verderop neer. Ons nieuwe kantoor staat op het Industriepark Mechelen Zuid, aan de Antoon Spinoystraat 8 om precies te zijn. Hier doen wij vanaf 2 november 2020 onze intrek.  

 
Waarom wij verhuizen?

In de afgelopen jaren zijn wij sterk gegroeid. In teamgrootte, maar des te meer nog als organisatie. Projecten worden complexer, intelligenter en vereisen een full-service aanpak, waarbij intensief samenwerken cruciaal is. Dit nieuwe kantoor ondersteunt ons hier perfect in.   

Het nieuwe kantoor wordt een omgeving waar we werken, maar ook onze klanten ontmoeten en onze kennis en passie over licht en verlichting delen. Het kantoor wordt ‘smart’, 'gezond' en zal voldoen aan de nieuwste eisen rondom ‘het nieuwe werken’.    

Volgend jaar, als de Corona pandemie zich hopelijk heeft laten indammen, heffen wij graag samen met u het glas tijdens de officiële opening. Hiervoor ontvangt u later nog een uitnodiging. In de tussentijd staan wij, zoals u dat van ons gewend bent, als partner aan uw zijde.  

Noteert u alstublieft ons nieuwe adres in uw contactgegevens. Ons telefoonnummer blijft onveranderd.  

TRILUX BV.  
Antoon Spinoystraat 8  
2800 Mechelen 

 

De verbouwing volgen?
Dat kan natuurlijk! Op onze social media kanalen delen we regelmatig updates rondom de verbouwing. Volg ons bijvoorbeeld op Instagram voor een blik achter de schermen.

VOLG OP INSTAGRAM