STAND: 19.05.2020

Volledige leveringscapaciteit en beschikbaarheid - wij zijn volledig beschikbaar voor u!

Geen knelpunten, geen vertragingen: Dankzij robuuste toeleveringsketens en productie op onze eigen locaties zijn we nog steeds volledig beschikbaar voor levering. En ook qua personeel staan we volledig tot uw beschikking: u kunt onze collega's zoals gewoonlijk bereiken, ondanks de uitdagende omstandigheden. Aarzel niet en bel ons op - we kijken ernaar uit om van u te horen!

status: 30.03.2020

actuele informatie over de leveringssituatie

Helaas is het aantal besmettingen en zieken dat door het Covid-19 (Coronavirus) wordt veroorzaakt de laatste dagen wereldwijd blijven stijgen. De effecten zijn nu ook voelbaar in het bedrijfsleven en in de markt. Als klant en partner willen wij u in deze bijzondere situatie voortdurend en direct op de hoogte houden van de actuele situatie bij TRILUX.

De belangrijkste informatie momenteel:

  • Wij kunnen leveren: Ondanks de lastige situatie kennen wij op dit moment geen knelpunten en vertragingen in het leveringsproces.
  • Onveranderd hoge kwaliteit - Made by TRILUX: Dankzij ons efficiënte inkoop- en distributienetwerk garanderen wij een continue hoge productkwaliteit.
  • Transparente en stabiele supply chain: Wij staan altijd in nauw contact met onze leveranciers en evalueren voortdurend de situatie om uw levering te garanderen. We passen onze voorraad en productiecapaciteit voortdurend aan.
  • Service: We zullen u altijd steunen. Toch nemen we onze taak om onze medewerkers te beschermen en de verdere verspreiding van het coronavirus in te dammen zeer serieus. Daarom werken wij in ons bedrijf onder speciale voorzorgs- en beschermingsvoorwaarden of vanuit huis. Op deze manier kunt u uw contactpersonen zoals gewoonlijk zonder grote beperkingen bereiken.
  • Vooruitzichten: Door de verslechterende situatie in Europa en de uitbreiding van de overheidsmaatregelen kunnen er vertragingen optreden in het internationale vervoer van goederen en grondstoffen. Wij zullen alle informatie en updates actief met u delen en houden u graag op de hoogte.

Als u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met uw TRILUX-contactpersoon, die zoals altijd klaar staat om u verder te helpen. Wij zijn voor Nederlandse klanten en partners bereikbaar op ons centrale telefoonnummer +31 (0)33 455 77 10 en voor Belgische klanten en partners op het centrale telefoonnummer +32 (0)15 29 36 10. Mailen kan natuurlijk ook naar info.nl@trilux.com (Nederland) of info.be@trilux.com (België).