Digitale Services

ALLE POTENTIËLEN VAN EEN DIGITALE VERLICHTINGSOPLOSSING

Energy Monitoring

Energieverbruiken analyseren en optimaliseren
Bij de Energy Monitoring kunnen bedrijfsgegevens over het energieverbruik via het LiveLink lichtmanagementsysteem uitgelezen en geanalyseerd worden – en wel naar keuze gegroepeerd of voor de afzonderlijke armaturen. Zo gevonden informatie helpt om energieverbruiken te onderkennen en te optimaliseren.

Energy Monitoring levert gegevens over

  • bedrijfstoestand (aan / uit)
  • energieverbruik
  • bedrijfstijd

Light Monitoring

Zicht op en controle over de hele verlichtingsinstallatie
Bij de Light Monitoring krijgt de gebruiker via LiveLink toegang tot alle relevante bedrijfsgegevens van de verlichtingsoplossing. Aan de hand van de gedetailleerde informatie kan niet alleen het energieverbruik geoptimaliseerd worden, maar kunnen ook de onderhoudscycli kunnen aan de daadwerkelijke behoeften worden aangepast, omdat het systeem een onderhoudsbehoefte al van tevoren onderkent en desgewenst proactief bij de verantwoordelijke serviceafdeling meldt. Dit zogenaamde Predictive Maintenance is duidelijk minder complex en dus voordeliger dan vastgelegde onderhoudsintervallen. Het installatiebedrijf krijgt daardoor tevens de mogelijkheid om met nieuwe serviceaanbiedingen meerwaarde te creëren voor zijn klanten.

Light Monitoring levert gegevens over

  • dim- en bedrijfstoestand (aan of uit)
  • energieverbruik en bedrijfsduur
  • foutcodes en temperatuur van het EVSA
  • Predictive Maintenance

IN 5 EENVOUDIGE STAPPEN NAAR EEN NETWERKOPLOSSING
VOOR UW VERLICHTING...

STAP 1

INSTALLATIE VAN DE ARMATUREN

STAP 2

LIVELINK INBEDRIJFSTELLING

STAP 3

VERBINDING NAAR LIVELINK CLOUD

STAP 4

AANMELDING IN DE CLOUD

STAP 5

SERVICE BOEKEN

STAP 1

INSTALLATIE VAN DE ARMATUREN

De basis wordt gevormd door de installatie van TRILUX industriearmaturen en het lichtmanagementsysteem LiveLink.

MEER OVER LIVELINK

 

Goed om te weten: per direct zijn nagenoeg alle u bekende TRILUX industrieproducten 'monitoring-ready' (MOR) en daarmee voorbereid voor de monitoring-services. Let op het 'MOR-symbool'! 

MOR-ARMATUREN-PORTFOLIO

STAP 2

INBEDRIJFSTELLING VAN LIVELINK

De inbedrijfstelling van het lichtmanagementsysteem LiveLink is eenvoudig en gebruikersvriendelijk met de app LiveLink Install. Hoe eenvoudig dat gaat, laten wij u zien in onze tutorial.

LIVELINK DEMO

Voor de verbinding van het lichtmanagementsysteem LiveLink met de LiveLink-cloud kunt u kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Via het mobiele netwerk

Gebruik gewoon de voorgeconfigureerde LiveLink-router LiveLink Cloud Connect van onze coöperatiepartner Deutsche Telekom met geïntegreerde SIM-kaart (TOC 71 771 00)

Goed om te weten: bij deze oplossing wordt de verbinding naar de LiveLink-Cloud zelfstandig tot stand gebracht door voorgeconfigureerde componenten – onze aanbevolen methode!

Via het bedrijfsinterne netwerk

Integratie in de voorhanden infrastructuur ter plekke

Via een aparte telefoonleiding met eigen router

De klant zorgt zelf voor de beschikbaarstelling van de aansluiting

STAP 3

VERBINDING NAAR LIVELINK CLOUD

aan het einde van de inbedrijfstellingsprocedure kiest u de optie 'Met cloud verbinden' die u doorstuurt naar de startpagina van het TRILUX-portaal.

STAP 4

AANMELDING IN DE LIVELINK-CLOUD

De aanmelding in de LiveLink-Cloud geschiedt door middel van een eenvoudige registratie in het TRILUX-portaal. Via het menupunt 'Energy en Light Monitoring' richt u eerst uw persoonlijke account in. Vervolgens volgt u de punten in het menu en legt de gebouwstructuur aan.

NAAR HET TRILUX-PORTAL

STAP 5

BOEKEN VAN
DE GEWENSTE SERVICES

Na de configuratie herkent het systeem automatisch de aangesloten armaturen en geeft hun actuele energieverbruik aan in de cloud. Nu kunt u de gewenste service Light Monitoring of Energy Monitoring boeken.

HEBBEN WIJ UW BELANGSTELLING KUNNEN WEKKEN?

NEEM DAN CONTACT MET ONS OP – UW CONTACTPERSOON HELPT U GRAAG VERDER

* Verplichte velden