Verlichting bij gebouwen

Holistische lichtoplossingen

Holistische lichtoplossingen

Holistische lichtoplossingen hebben betrekking op het interieur en het exterieur van het gebouw als één geheel, want een perfect afgestemd verlichtingsconcept loopt als een rode draad door alle bereiken. Op de volgende pagina's presenteren wij u graag ons uitgebreide portfolio voor de verlichting bij gebouwen: lichtoplossingen die dankzij perfect verlichte wegen en helder verlichte parkeerterreinen oriëntatiehulp en veiligheid bieden. Die met hun geraffineerde accenten de attractiviteit van gebouwen en hun omgeving vergroten en zo voor een aangename ambiance zorgen. Die dankzij materiaalkwaliteit en efficiëntie de extreme omstandigheden op industrieterreinen trotseren – en niet op de laatste plaats bijdragen aan de veiligheid van het gebouw.

Wat uw wensen en eisen ook mogen zijn – wij wijzen u graag de weg naar ideaal afgestemd, individueel licht. Op maat gemaakte, toekomstgerichte componenten en producten vormen samen een technisch en architectonisch geheel. Met ons als partner kunt u verzekerd zijn van optimale resultaten omdat planning, techniek en een perfect afgestemd portfolio voor binnen- en buitenverlichting uit één hand komen. Dat is wat wij bedoelen met SIMPLIFY YOUR LIGHT.

Verlichtingsoplossingen

OFFICE

De juiste oplossing voor elke ruimte

Vele ondernemingen weten al dat de buitenverlichting van hun bedrijfsgebouw de functie vervult van visitekaartje. Daarbij spelen zowel functionele als esthetische en emotionele aspecten een rol. Een eerste vereiste is dat de zones rond het gebouw zodanig verlicht zijn dat medewerkers en bezoekers snel en veilig hun weg vinden. Op de specifieke situatie afgestemde en sfeervolle verlichtingsconcepten kunnen bovendien de gebouwarchitectuur en de omgeving geslaagd in de kijker zetten. Door hun moderne en strakke vormgeving passen de LED-oplossingen van TRILUX harmonieus in elke omgeving. Tegelijkertijd zorgen ze voor attractieve accenten.

Meer weten

Industrie

Ons licht kan tegen een stootje

Bijtende koude, drukkende hitte, gietende regen en snerpende wind … In industriële buitenomgevingen moet de verlichting niet alleen bestand zijn tegen ongunstige weersomstandigheden, maar ook nog eens tegen de extreme uitdagingen van het dagelijkse arbeidsleven. Onophoudelijk rondrijdende vorkheftrucks en vrachtwagens zorgen voor trillingen, terwijl stof en vuil een kier of een voeg zoeken om zich in vast te zetten. Licht dat hier wil standhouden, moest dus een goede weerstand hebben. Alleen failsafe licht doet wat het moet doen: garanderen dat medewerkers, leveranciers enz. veilig kunnen werken. Al die aandacht voor robuustheid betekent echter niet dat we de intelligentie van onze systemen hebben verwaarloosd. Daarnaast helpen de efficiënte lichttechniek, lange levensduur en onderhoudsvriendelijkheid de kosten onder controle te houden.

Meer weten

Education

De primus van de klas voor het vak verlichting

In scholen komt het er niet alleen op aan de leeromstandigheden in de klassen te verbeteren, maar ook het welzijn buiten, door te zorgen voor een groter veiligheidsgevoel. TRILUX heeft daarvoor integrale oplossingen ontwikkeld. Weerbestendige, slag- en stootvaste armaturen zorgen op speel- en sportpleinen voor ideale kijkomstandigheden en helpen het letselrisico zo veel mogelijk te beperken. LED-systemen van TRILUX zijn onovertroffen op het gebied van energie-efficiëntie, maken indruk door hun robuustheid en overtuigen door hun design.

Meer weten

Shop & Retail

Hoe licht (ver)leidt tot kopen

Licht is magisch. Het heeft aantrekkingskracht, beroert onze ziel, kan sferen opwekken en heeft een invloed op ons gedrag. In handelszaken speelt de factor licht een doorslaggevende rol als het erom gaat producten attractief – in een goed licht – te presenteren, zowel binnen als buiten. Verlichtingsoplossingen van TRILUX zetten de artikelen geslaagd in de kijker en creëren de ideale omstandigheden voor kopers en verkopers. Bij het ontstaan van een indrukwekkende shoppingbelevenis speelt ook het buitenverlichtingsconcept een beslissende rol. Variabele lichtconcepten kunnen representatieve gebouwen als shoppingcenters, winkelcentra en verkooppunten doelgericht in de spotlight plaatsen. TRILUX stelt hiervoor een omvangrijk assortiment individueel aanpasbare verlichtingsinstallaties ter beschikking. Het ruime aanbod aan attractieve wandarmaturen, markeringsarmaturen en lichtzuilen maakt het mogelijk een volledig verlichtingsproject te ontwikkelen met één uniform armatuurdesign.

Meer weten

Catalogus om te downloaden

Evenementen

De TRILUX Akademie is de kwalificeringspartner voor iedereen die zich als professional bezighoudt met licht. In verschillende scholingsformaten brengt de TRILUX Akademie fundamentele 'lichtkennis' over.

13. Maart 2018

EN 12464-1 / 2 (WEBX0107)

Webinar

27. Maart 2018

DIALux evo

TRILUX Akademie, Hardwareweg 5, 3821 Amersfoort | Seminar

28. Maart 2018

DIALux evo

TRILUX Akademie, Generaal de Wittelaan 9/18, 2800 Mechelen | Seminar

Agenda bekijken

Vraag het aan de TRILUX-lichtexperts!

TRILUX ondersteunt u bij de realisatie van een toekomstgerichte verlichtingsoplossing

Met een breed service- en productportfolio – van de inventarisatie ter plekke en het concept van de nieuwe installatie tot en met de dienstverleningen rondom financiering, installatie, onderhoud en bedrijf.

Contact opnemen