10. Februari 2016
Favorieten

LiveLink - De Planning

Een goede planning is het halve werk – met LiveLink is het een kinderspel.

Bij de ontwikkeling van de LiveLink-software stonden de specifieke behoeften van de gebruikers op de voorgrond. Gebruiksvriendelijke functies zorgen bovendien voor een maximum aan bedieningscomfort en flexibiliteit.

In het verleden stond de normconforme planning van een verlichtingsinstallatie met een lichtmanagementsysteem bekend als een complex en arbeidsintensief proces. LiveLink maakt daar eens en voor altijd een einde aan.
In LiveLink is standaard al rekening gehouden met de eisen die in de praktijk gesteld worden. Passende oplossingen liggen kant en klaar om opgeroepen te worden. 

kant en klaar om opgeroepen te worden. Dat vereenvoudigt de planning enorm. LiveLink biedt een keur aan vooringestelde ruimteconfiguraties voor karakteristieke toepassingen. Deze zogenaamde 'use cases' zijn afgestemd op onder andere scholen, kantoren of industriehallen. Bij complexere vereisten kunnen zij individueel worden aangepast.

LiveLink

De revolutie die intelligent licht teweeg gaat brengen in ons dagelijks leven, is even groot als destijds de uitvinding van de gloeilamp. Licht kan ons concentratie- en prestatievermogen verhogen, ons welbehagen en onze veiligheid vergroten en ons herstel bevorderen.

Wat ontbreekt er nog om deze revolutie te ontketenen? Een lichtmanagementsysteem dat enerzijds voor de eindgebruiker intelligente nieuwe functies biedt en anderzijds de planning en installatie heel eenvoudig maakt. TRILUX heeft haar kennis en ervaring gebundeld met die van sensortechnologiespecialist STEINEL en gezamenlijk gewerkt aan de ontwikkeling van een intelligent systeem. Het resultaat: LiveLink.

 

LiveLink

Das könnte Sie auch interessieren

Lichtmanagement op kantoor

Goed zien is de basis voor welbehagen op kantoor. Een optimale verlichtingsoplossing zorgt voor een hoog lichtcomfort en lage energiekosten....

Artikel bekijken

LiveLink lichtmanagement voor ziekenhuizen en verpleeginrichtingen

In de gezondheidszorg groeit licht ook uit tot een concurrentiefactor. Niet alleen als interieurelement maar ook als therapieondersteunend...

Artikel bekijken

Lichtmanagement in de industrie

Verlichtingsoplossingen voor industriële toepassingen moeten niet alleen tegen een stootje kunnen, met het juiste lichtmanagementsysteem...

Artikel bekijken

LIVELINK Lichtmanagement in opleidingsinstellingen

Het juiste licht op het juiste moment kan helpen het leersucces in klaslokalen of auditoria te vergroten. Verlichtingsinstallaties voor...

Artikel bekijken

Link kopiëren

Nieuwe lijst opstellen