Vanaf begin februari is Kim Hartgers onderdeel van ons team, namelijk als HR-afstudeerstagiaire. Zij voert bij ons een onderzoek uit naar hoe medewerkers gedurende hun gehele loopbaan bij TRILUX gemotiveerd blijven. Hieronder stellen wij haar graag aan u voor. 

Waarom heb je ervoor gekozen om bij TRILUX stage te lopen?
Ik merkte dat er erg veel interesse was naar een afstudeeronderzoek op het gebied van HR, mede omdat er lokaal geen HR-afdeling aanwezig is binnen de organisatie. Dit zag ik dan ook als een uitdaging. Daarnaast kwam de directeur, Willem Dammers, met de volgende uitspraak om mij te overtuigen: ‘Als jij over 5 jaar ons belt om te vragen wat we met jouw onderzoek hebben gedaan, dan zal je versteld staan’. Dit en het fijne contact tijdens de gesprekken hebben er echt voor gezorgd dat ik hier nu zit.  

Hoe zijn jouw eerste weken bij TRILUX bevallen?
Helaas ben ik door de pandemie maar één dag in de week op kantoor te vinden, maar dat betekent niet dat ik het hier minder naar mijn zin heb. Bijna elke dag is er veel (online) contact met mijn begeleider en krijg ik veel ruimte om zelf met mijn eigen ideeën te komen. 

Wat vind je leuk aan het stagelopen bij TRILUX tot nu toe?
Ik vind de interesse naar mijn onderzoek vanuit de organisatie erg leuk om te zien. Hierdoor merk ik dat ik een onderzoek uitvoer waar echt vraag naar is en wat niet zomaar in de kast belandt. De ruimte die ik krijg om mijn eigen ding te doen vind ik ook erg fijn. 
 

Wat doe je graag in je vrije tijd?
Ik heb niet echt hele bijzondere hobby’s. Eigenlijk alles wat ik leuk vind om te doen kan nu niet echt. Ik geniet er namelijk van om vaak een terrasje te pakken met vrienden en leuke spontane dingen te doen. Shoppen en uitgaan vind ik ook erg leuk, maar het duurt denk ik nog wel even voordat dat weer normaal zou kunnen.  

Wat is jouw favoriete vakantiebestemming?
Tot nu zijn de reizen buiten Europa mij het meest bijgebleven. Ik ben twee keer in Afrika geweest (Zuid-Afrika en Gambia) en één keer in Amerika waar ik ben gaan roadtrippen met een camper langs de westkust met mijn familie. Dit roadtrippen vind ik erg leuk omdat je elke keer weer nieuwe dingen ziet. Echt een favoriete vakantiebestemming heb ik niet, als het maar niet over een vakantie gaat waarbij je alleen maar aan het strand ligt. Ik doe graag veel in mijn vakanties.

Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken?
Voor heel lekker eten mag je mij altijd wel wakker maken. Voor een pizza of iets anders ongezonds ben ik zo wakker. 
 

Hoe zie jij de toekomst voor je op dit moment?
Ik hoop mijn studie allereerst succesvol af te ronden met een resultaat waar ik trots op kan zijn. Daarna zou ik eventueel door willen studeren en een master willen gaan doen op de universiteit, echter weet ik dit nog niet zeker. Voor nu wil ik nog even kijken wat er allemaal op mijn pad komt. Ik hoop in ieder geval uiteindelijk een HR-professional te worden met veel kennis en een leuke baan!