Begin augustus is Patricia Vermeer begonnen aan haar TRILUX avontuur. Als nieuwe collega in het team orderverwerking en logistiek is tot op heden nog geen moment saai geweest. Dankzij het wereldwijd te kort aan transport en componenten is het heel veel puzzelen geweest de afgelopen maanden. Gelukkig weten we inmiddels dat Patricia daar juist wél van kan genieten en dat het haar goed af gaat. We stellen haar even aan u voor.  

Hoe zijn je eerste maanden bij TRILUX bevallen? 

Patricia: “De eerste maanden zijn goed bevallen, de tijd vliegt namelijk ontzettend snel voorbij. Ik krijg veel nieuwe informatie, werk met nieuwe systemen, nieuwe collega’s en nieuwe werkwijzen. Maar dat ervaar ik alleen maar als positief. Als ik nu al continu op de klok zou moeten kijken, zou ik niet op de juiste plek zitten. Als de tijd snel gaat, ben ik in ieder geval lekker bezig en daar houd ik van.” 

 
Wat was je leukste project tot nu toe? 

Patricia: “Alles is tot nu toe een rollercoaster geweest, in de positieve zin van het woord. Het inwerktraject vond ik ontzettend leuk en leerzaam. Daarin staan dan ook leuke gesprekken gepland met collega’s van de diverse afdelingen, zodat je leert begrijpen wat zij dagelijks doen. Dat vind ik leuk en interessant. In de toekomst wil ik graag mee om op locatie onze projecten te bekijken, om hier nog meer gevoel voor te ontwikkelen. Binnenkort ga ik ook in mijn woonplaats enkele projecten bekijken, gewoon eens langs- of binnenlopen om te zien hoe de TRILUX verlichting daar hangt.” 

 
Wat trekt jou aan in het werken bij TRILUX? 

Patricia: “Ik was op zoek naar een nieuwe baan. Bij mijn vorige werkgever moest ik dagelijks veel puzzelen, alleen het laatste halfjaar was die puzzel iedere dag dezelfde, dat begon te vervelen. Ik besloot mijn CV online te zetten en twee dagen later belde er een recruiter voor een openstaande functie bij TRILUX, met de melding dat hij iets leuks had met ‘uitdagendere puzzels’. Zo is het balletje gaan rollen en ben ik hier terecht gekomen. Het leuke is dat hier geen dag hetzelfde is. Er komen zoveel dingen bij deze functie kijken, dat vind ik het leuke. Het is continu anticiperen op klantbehoeftes en updates uit de fabriek in Duitsland.”  

Wat doe je graag in je vrije tijd? 

Patricia: “In mijn vrije tijd wandel ik graag. Zodra het lunchtijd is ga ik er op uit voor een klein rondje. Daarnaast de gebruikelijke dingen, zoals uiteten of naar de film met vrienden. Daarnaast haal ik ook veel plezier en energie uit mijn kinderen, nu ze ouder zijn is iedere minuut die ik van ze krijg extra kostbare. Afgelopen week heb ik nog met ze zitten gamen, waarbij ik dan blij ben als ik niet laatste word. Eigenlijk alles waar ik kan ontspannen vind ik leuk.” 

Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken? 

Patricia: “Je kunt me ’s nachts écht nergens voor wakker maken. Ik weet niet of jullie het programma ‘Waar kan ik je ’s nachts voor wakker maken’ nog kennen van Bart op BNN… Daar heb ik wel van geleerd. Ik wist dat deze vraag ging komen, dus ik heb hem thuis ook even gesteld en daar waren ze unaniem: alleen als ‘de pleuris uitbreekt’, anders Patricia lekker laten liggen.” 

Wat is je favoriete vakantiebestemming? 

Patricia: “Ik wil de wereld nog graag ontdekken, ik heb niet echt een favoriet vakantieland. Duitsland en Frankrijk zijn de landen waar ik veel ben geweest, en Italië als klein meisje. Ik ken nog niet zoveel van de wereld, wil veel ontdekken. Amerika, Afrika en Australië. Ik wil het allemaal een keer gezien hebben, zelfs de grote spinnen!” 

Ook werken bij TRILUX?

Wij staan altijd open voor nieuwe impulsen. Bekijk ons actuele vacatureaanbod of stuur een open sollicitatie.