TRILUX XPERIENCE: een duik in de wereld van het licht

18.05.2015 | Bedrijf

Op het nieuwe internetplatform XPERIENCE presenteert TRILUX referenties en producten voor de verschillende toepassingen van professioneel licht. Een dienst die inspireert en met slechts enkele muisklikken gerichte informatie levert.

"Het thema verlichting is veel levendiger en bonter dan de technische complexiteit laat vermoeden", zegt Joachim Geiger, marketingdirecteur bij de TRILUX-groep. TRILUX XPERIENCE maakt de fascinatie voor licht nu beleefbaar in alle facetten, gaande van de emotionele effecten tot het besparingspotentieel. Daarvoor hebben de lichtprofs een intelligent platform ontwikkeld dat elke klant volgens zijn specifieke interesses kan gebruiken.

Doelgericht informeren

Op www.trilux.com/xperience sorteert een filterfunctie desgewenst toepassingsvoorbeelden op thema en toepassing. De gebruiker kan bijvoorbeeld heel doelgericht zoeken naar energiebesparingsmogelijkheden in de industrie of naar informatie over verlichtingsoplossingen voor kantoren of het gebruik van licht in de geneeskunde. In één oogopslag vindt hij alle informatie die aansluit bij zijn zoekopdracht: gerealiseerde projecten, producten en technische tendensen, hapklaar aangeboden in artikels, interviews, video's en fotogalerijen. Joachim Geiger licht het idee achter de nieuwe dienst toe: "Geslaagde projecten laten zien wat er mogelijk is, geven de fantasie vleugels en vereenvoudigen de toegang tot moderne oplossingen."

Informatie delen

Geselecteerde inhoud kan op TRILUX XPERIENCE opgeslagen worden op een individueel account. Wie zijn geselecteerde thema's met anderen wil delen, genereert heel eenvoudig een link en deelt deze via sociale netwerken.

Naar de TRILUX XPERIENCE

TRILUX XPERIENCE