Siella LED - Aangenaam homogeen licht tegen een lage kostprijs

27.05.2015 | Producten

TRILUX breidt de Siella LED-productfamilie uit met een nieuwe inbouwarmatuur met verblindingsbeperking en creëert zo de ideale oplossing voor de uniforme verlichting van kantoren.

  • Nieuw: armatuur met normconforme verblindingsbeperking voor beeldschermwerk
  • Uniform: één design voor alle kantoorzones
  • Zuinig: lage totale werkingskosten

Een nieuwe versie met verblindingsbeperking conform UGR19 vervolledigt de serie Siella LED, die in 2013 op de markt werd gebracht met UGR22. Hierdoor kunnen uniforme verlichtingsconcepten voor de meest uiteenlopende kantoorzones ontwikkeld worden. De jongste telg van de productfamilie is exact afgestemd op beeldschermwerk, terwijl de Siella LED met UGR22 zich ideaal leent voor conferentie- en vergaderzalen, gangen en recepties. De twee armaturen overtuigen door hun extreem vlakke model, hoge energie-efficiëntie en eenvoudige installatie. Bovendien stralen ze een bijzonder aangenaam, homogeen licht uit.

Het klassieke, elegante design van de Siella LED-familie past harmonieus in elke kantooromgeving. Door hun uiterst geringe armatuurhoogte van slechts 12 millimeter lenen de Siella LED-armaturen zich tot vlakke inbouw in nagenoeg elk plafondcompartiment. Het hulpapparaat kan op voorhand op de netleiding aangesloten worden en is flexibel te positioneren. Zo is installatie zelfs in bijzonder lage plenums mogelijk. Indien nodig kunnen de armaturen met het passende toebehoren ook in gezaagde plafondopeningen gemonteerd worden.  

Aangenaam homogeen licht tegen een lage kostprijs
De doelgerichte opstelling van de leds tegen de binnenwand van de behuizing garandeert een homogene, gelijkmatige verlichting zonder zichtbare LEDpunten en bijgevolg een optimaal visueel comfort. Met hun hoge energie-efficiëntie van max. 100 lm/W en hun lage investerings- en onderhoudskosten zijn de Siella-armaturen met UGR19 en UGR22 goed voor een aanzienlijke verlaging van de totale werkingskosten in vergelijking met traditionele verlichtingsoplossingen.

Siella LED kantoorverlichting