TRILUX Akademie programma 2018

21.02.2018 | Bedrijf

De TRILUX Akademie Benelux gaat in 2018 het vierde werkjaar in, hopelijk even succesvol als de voorgaande jaren. Steeds meer klanten nemen deel aan onze seminars, webinars en themadagen. De infosessies bij klanten (‘ad hoc’) en hogescholen worden eveneens zeer gewaardeerd.

De behoefte aan goede informatie over verlichting blijkt én blijft groot. In de Benelux bestaat immers geen bachelor- of masteropleiding in de ‘Verlichtingskunde’. Opleidingen zijn dus broodnodig. Bovendien innoveert de verlichtingsindustrie in een duizelingwekkend tempo.

TRILUX zet om deze redenen sterk in op de TRILUX Akademie Benelux. Er is geen beter platform om met u – onze klant – ideeën uit te wisselen, projecten gestalte te geven, nieuwe technieken te ontdekken en te begrijpen. TRILUX blijft innoveren met betere oplossingen, en weet het pad ernaartoe te effenen.

In 2018 zullen we nog meer nadruk leggen op korte sessies en webinars; het meer uitgebreide aanbod van webinars maakt het mogelijk vanaf de eigen werkplek up-to-date informatie eigen te maken. Daarnaast zijn seminars van een halve dag ingepland.

Ook de beproefde ‘lunchtime seminars’ maken weer deel uit van het aanbod. Bezorg ons uw vragen en de TRILUX Akademie geeft de antwoorden. In uw bedrijf, op een tijdstip dat u past. Graag zien we u op één van de bijeenkomsten, waarvan u hierna de planning en uitleg vindt. Daag de TRILUX Akademie uit.

Wij verheugen ons op uw deelname aan ons programma in 2018!

Download het programma 2018

Online inschrijven