RONKENDE MOTOREN EN VERBRAND RUBBER

12.10.2018 | Bedrijf

Het kan je bijna niet zijn ontgaan. In de periode mei tot en met juli 2018 waren wij op bijna alle vestigingen van Technische Unie aanwezig met onze Porsche racesimulator: Speed of Light. Bijna 600 coureurs gingen de strijd met elkaar aan in een virtuele Porsche 919 hybrid supercar op het circuit van Spa Francorchamps. Maar zoals bij elke wedstrijd kan er maar één de winnaar (lees: snelste) zijn. Al hadden wij natuurlijk ook oog voor de nummers 2 en 3 op het erepodium!

SPEED OF LIGHT WINNAARS BELEVEN STUK VOOR STUK GEWELDIGE ERVARING

Hoofdprijs - Weekendje Spa F1

De snelste tijd in het klassement werd gereden door Leon Valkenburg van Valkenburg Electro. Hij was in zijn rondje Spa bijna twee seconden sneller dan de nummer twee. Een ongekende prestatie, met een passende beloning als gevolg. Leon ging op uitnodiging van TRILUX mee naar de Formule 1 van België, voor een volledig verzorgd race weekend inclusief overnachting.

“Het was geweldig geregeld, onvoorstelbaar!”, aldus Leon. “Ik ben wel vaker naar de Formule 1 geweest, maar dat waren dan meestal staplaatsen met een overnachting op een camping. Nu hadden we gouden tribunetickets op het rechte stuk, dan kom je nog nét iets dichterbij en beleef je de aanloop naar de race ook intenser. Ook de overnachting in een nabijgelegen hotel was top en het vervoer van en naar het circuit met elektrische fietsen was geweldig.”

Tweede prijs – Bloedstollende raceactie op Zandvoort

Martijn Stegeman van DKC totaaltechniek klokte uiteindelijk de tweede tijd. Hij beleefde op woensdag 10 oktober samen met zijn collega Vincent Koop een ware Race Experience op circuitpark Zandvoort. Vincent vertelt: “We hebben een geweldige dag gehad. Het begon al vroeg, want we moeten een eind rijden naar Zandvoort, maar het was het helemaal waard. We hebben in een breed palet aan auto’s gereden, van snelle Porsches tot brute Amerikaanse muscle cars. Mijn hoogtepunt van de dag? Zonder twijfel het driften, waarbij de auto’s op enkele meters van elkaar vrijwel haaks door de bochten stuurden. Ook leuk om te vermelden is dat collega Martijn de kartcompetitie won.”

Derde prijs – Lekker avondje karten met vrienden

“Ik kwam met mijn vader de vestiging van Technische Unie Amsterdam Sloterdijk binnenlopen”, zo begint Ferry Embregts van ETS. “Hij zei gelijk dat ik in de Porsche Simulator moest gaan zitten, dus ben ik gaan racen. Uiteindelijk dus met de derde plaats als resultaat. Mijn prijs heb ik op zaterdag 29 september 2018 verzilverd op de kartbaan van Coronel in Huizen. Daar heb ik, met dank aan TRILUX een supergave avond gehad met vrienden.”

Speed of Light

Aanleiding van de Speed of Light actie was de promotie van de nieuw in het leven geroepen 24-uurs offerteservice voor lichtlijnprojecten. Deze service is speciaal in het leven geroepen voor lichtlijnprojecten tot 5.000m2 zorgt. Aanvragen die binnenkomen worden binnen 24 uur beantwoord met een offerte.

24-uurs offerteservice