ALLES BLIJFT HETZELFDE. ALLEEN BETER.

TRILUX optimaliseert haar beproefde lichtlijn E-Line LED continu. Het resultaat: E-Line NEXT LED. Baanbrekend zijn de energie-efficiëntie tot 190 lm/W en het modulaire systeem met een grote keuze aan optieken, lichtstroompakketten, beschermingsklassen en lengtes. Meer dan 250.000 combinatiemogelijkheden zorgen voor licht op maat voor alle toepassingen. Van industrie en kantoor tot onderwijs en retail. E-Line NEXT LED is ruimschoots voorbereid op de toekomst dankzij Human Centric Lighting en lichtmanagement.

SCHRIJF U NU IN VOOR DE NIEUWS ALERT
Ontvang exclusieve inzichten!

E-Line NEXT kenmerkt zich door een uniek hoog aanpassingsvermogen en de ruime keuze aan vrij combineerbare modules. Voor het eerst kunnen lichtontwerpers, installateurs en eindgebruikers een keuze maken tussen twee verschillende systemen. De Fix-variant met vast gemonteerde scheidingspluggen is bijzonder geschikt voor projecten met een focus op de kostprijs. De Flex-variant daarentegen beschikt over een doorlopende bekabeling, waardoor de armatuurmodules flexibel in de rail kunnen worden geplaatst, zoals vereist. Ook de optiek, lichtstroompakketten en beschermingsklassen laten niets te wensen over.

Met verschillende optieken en spots zorgt E-Line NEXT LED voor optimaal visueel comfort in alle toepassingen, bijv. met verblinding beperkende oplossingen voor beeldschermwerkplekken, systemen met een hoge kleurweergave-index voor kwaliteitscontroles in de auto-industrie of dubbele asymmetrische optieken voor perfect verlichte gangen in de retail.

met een hoge kleurweergave-index voor kwaliteitscontroles in de auto-industrie of dubbele asymmetrische optieken voor perfect verlichte gangen in de retail.

Lichtstroompakketten van 2.000 tot 20.000 lumen bieden ook bij de projectplanning en het lichtontwerp een hoge nauwkeurigheid. Het voordeel: op maat gemaakte lumenpakketten maken optimale visuele omstandigheden mogelijk met een minimaal energieverbruik.

Voor nog meer individualiteit is E-Line NEXT LED voor het eerst ook verkrijgbaar in drie verschillende module lengtes van 750 mm, 1.500 mm of 2.250 mm. In totaal biedt het doorlopende lijnsysteem ongeveer 250.000 individuele combinatiemogelijkheden. Dankzij de online configurator hebben de gebruikers deze veelzijdigheid met slechts enkele muisklikken nauwkeurig onder controle.

De lichtlijn E-line NEXT LED kan uiteraard uitstekend worden ingezet in de logistiek en industrie.

Dankzij de verblinding beperkende UGR<19 optiek kan de lichtlijn ook uitstekend worden toegepast in kantoren.

Altijd welkom - aantrekkelijk uiterlijk, eenvoudige installatie en snelle renovaties E-Line NEXT LED heeft zich ook op het gebied van design consequent aangepast aan nieuwe, veeleisende toepassingsgebieden. Dankzij het slanke design en de hoogwaardige afwerking is de doorlopende lijn ook in exclusievere omgevingen, zoals prestigieuze kantoren, een aantrekkelijk product. noch de schroefpunten in de optiek, noch de vergrendelveren op de behuizing staan het strakke en tijdloos aantrekkelijke design in de weg. E-Line NEXT LED heeft ook op het gebied van eenvoudige montage veel te bieden: dankzij een nieuwe innovatieve koppeling zijn ophangafstanden tot 4 meter mogelijk, wat het montageproces enorm vereenvoudigt en versnelt. Een ander typisch kenmerk van E-Line is de eenvoud bij renovatieprojecten: de nieuwe E-Line NEXT LED Fix led-modules passen op alle standaard E-Line draagprofielen, of het nu gaat om T5/T8 systemen of LED. Dit betekent dat renovaties met minimale inspanning kunnen worden uitgevoerd door eenvoudigweg de led-modules te verwisselen.

Geschikt voor de toekomst met Human Centric Lighting en lichtmanagement Alle E-Line NEXT LED-varianten zijn verkrijgbaar met optionele HCL-ready Active-oplossingen, wat betekent dat Human Centric Lighting voor het eerst in alle toepassingen kan worden geïmplementeerd. Het kenmerk van deze HCL-ready armaturen is dat het licht zich richt naar het natuurlijke verloop van het daglicht. Daarmee krijgt het lichaam belangrijke impulsen die het biologische ritme ondersteunen. Nog een grote stap op weg naar de toekomst: op aanvraag is E-Line NEXT LED verkrijgbaar met monitoring-ready armaturen die eenvoudig in het LiveLink lichtmanagementsysteem kunnen worden geïntegreerd voor het aansturen van innovatieve digitale diensten zoals predictive maintenance.

SCHRIJF U NU IN VOOR DE NIEUWS ALERT
Ontvang exclusieve inzichten!