Digitalisering, new work, flexibele arbeidsmodellen en toenemende eisen van medewerkers hebben de verwachtingen van een moderne kantoor fundamenteel veranderd. In diverse kleine TRILUX TALKS praat Omar Rabah, TRILUX Application Manager Office, u in het kort bij over de huidige ontwikkelingen op kantoor - en legt hij uit welke producten en functies het best voldoen aan de nieuwe eisen. Meer video's over kantoorverlichting zijn te vinden op het TRILUX ONE-platform.

De herinrichting van werkwerelden – Digitalisering en New Work

Trends als digitalisering, globalisering en netwerkvorming hebben kantoren structureel ingrijpend veranderd. Een centraal punt is de flexibilisering van het werk: kantoormedewerkers moeten vandaag de dag een veelheid aan verschillende, vaak snel veranderende taken uitvoeren. Een moderne verlichtingsoplossing voor het kantoor ondersteunt de gebruiker met op maat gemaakte verlichting die zo eenvoudig mogelijk - of zelfs automatisch - kan worden aangepast aan de eisen en individuele behoeften. TRILUX stelt hiervoor de basisvoorwaarden met het LiveLink lichtmanagementsysteem. Alle TRILUX kantoorarmaturen zijn IoT-Ready en kunnen via Plug and Play eenvoudig in LiveLink worden geïntegreerd.

Hogere kwaliteitseisen – War for Talents en Work-Live-Balance

Door het toenemende tekort aan geschoolde arbeidskrachten is er een ‘war for talents’ op de arbeidsmarkt. Tegen deze achtergrond zoeken bedrijven naar manieren om de werkomstandigheden en de sfeer op kantoor positief vorm te geven. Human Centric Lighting (HCL) is een belangrijk element in dit proces. HCL-armaturen veranderen hun spectrale samenstelling volledig in lijn met het natuurlijke daglicht - en brengen zo het zonlicht naar binnen. De ‘natuurgetrouwe’ kwaliteit van het licht verhoogt het gevoel van welzijn en stabiliseert het bioritme. Op aanvraag zijn alle kantoorarmaturen verkrijgbaar met HCL.

Gevarieerde portefeuille - van nieuwbouw tot renovatie

Met een breed en divers portfolio dekt TRILUX alle eisen af voor toekomstgerichte kantoorverlichting. Bovendien kunnen de meeste producten via een uiterst flexibel modulair optisch systeem nauwkeurig worden aangepast aan de eisen ter plaatse. Hoogtepunten voor kantoren zijn:

  • De Creavo LED met de innovatieve ConVision lichttechniek voor hoogwaardig gericht licht op kantoor.
  • De Arimo Slim SKY LED plafondinbouwarmatuur met 12 procent meer licht uitstralingsgebied - met dezelfde afmetingen!
  • Het Finea LED lichtkanaal –gemakkelijk te plannen, stijlvol voor het belichten van zones en het zetten van accenten.
  • De Luceos LED staande armatuur met zijn slanke armatuurkop en stapsgewijs regelbare direct- en indirect lichtaandeel.
  • De bekroonde Bicult LED tafelarmatuur/bureaulamp. Met zijn indirecte lichtcomponent vanaf het bureau zorgt hij voor een standaard algemene verlichting - zonder extra plafondverlichting en zonder verblinding.

TRILUX MEDIATHEK

Meer TRILUX TALKS over onze kantooroplossingen vindt u op ons online portaal TRILUX ONE.

Schrijf nu in en neem een kijkje!