Met een goed presterend lichtmanagementsysteem wordt de verlichting een intelligente partner, die zich perfect aan iedere situatie aanpast. Toekomstbestendige oplossingen bieden daarbij veel meer dan enkel maatwerk verlichting. In onze TRILUX Talks geven we een klein voerzicht van de mogelijkheden die een modern lichtmanagementsysteem vandaag de dag biedt. We laten u ook zien hoe u alle eisen eenvoudig realiseert met LiveLink en TRILUX als uw full-service lichtpartner.

Lichtmanagement – alles perfect geregeld

Lichtmanagement kent verschillende vormen. Van eenvoudige sturing met een sensor of app, tot aan Human Centric Lighting (HCL) en complexe Cloud koppelingen met bijvoorbeeld Predicitve Maintenance. Daarmee komen ook mogelijkheden die verder gaan dan licht Plug & Play binnen handbereik. Manfred Faust, Hoofd IoT Systems and Solutions bij TRILUX leg uit, welke trends er in de markt zijn om een modern lichtmanagement te realiseren. Met het drietraps LiveLink portfolio heeft TRILUX voor ieder gebouw een juiste oplossing. Van een instapoplossing voor enkele ruimten tot de aansturing van verlichting in een volledig gebouw.

LiveLink Basic – eenvoudig instappen en energie besparen

Met LiveLink Basic is energie besparen kinderspel: het systeem met aanwezigheid- en daglichtsensor laat zich eenvoudig Plug & Play met TRILUX armaturen verbinden. Dat vermindert het energieverbruik ten opzicht van bijvoorbeeld een ongeregelde LED oplossing met 25%. LiveLink expert Ralf Busch stelt het systeem in deze korte video voor.

Bekijk de video

LiveLink Wireless – de draadloze renovatie specialist

Wat te doen als de DALI stuurleidingen ontbreken, die normaal gesproken een vereiste zijn voor een lichtsturing? Alsnog nieuwe DALI bekabeling aanleggen in het gebouw. Of LiveLink Wireless gebruiken die de armaturen op een radiosignaal met elkaar verbindt en aanstuurt. Ontzettend flexibel: LiveLink Wireless maakt het ook mogelijk om te combineren tussen DALI-armaturen en per radiosignaal verbonden armaturen. In onderstaande video legt Ralf Busch uit hoe het systeem werkt.

Bekijk de video

LiveLink Premium – grote vrijheid voor industrie, logistiek en kantoren

Honderden armaturen en sensoren verbinden, controleren en aansturen eventueel automatisch via de App of de Cloud? Met LiveLink Premium is dat geen probleem! Ook IoT-componenten laten zich eenvoudig via Plug & Play in het netwerk integreren. Ralf Busch legt ook in deze video uit wat deze schaalbare projectoplossing kan betekenen.

Bekijk de video

De TRILUX TALKS met het thema lichtmanagement zijn terug te vinden op TRILUX ONE. Daar hebben we ook de video’s met thema’s Office en Industry voor u geplaatst. Meld u vandaag nog aan en bekijk de video’s rustig wanneer het u uitkomt.

Meer TRILUX TALKS over onze kantooroplossingen vindt u op ons online portaal TRILUX ONE.

Schrijf nu in en neem een kijkje!