Licht voor mensen

Human Centric Lighting

Licht heeft veel facetten die bij het ontwerp van een toekomstgerichte verlichting een rol moeten spelen. TRILUX heeft hier een duidelijke claim: bij ons staat de mens met zijn concrete behoeften centraal. Voor TRILUX is deze consequente, klantgerichte oplossing de basis voor goed licht.

Een oplossing met Human Centric Lighting is altijd gebaseerd op een professioneel gepland verlichtingsconcept waarbij alle componenten zorgvuldig zijn afgestemd op de behoeften van de klant. Het resultaat: krachtige, perfect afgestemde systemen die de mens optimaal ondersteunen bij zijn verschillende taken. Getrouw het motto Simplify Your Light maakt TRILUX de omgang met deze oplossingen zo eenvoudig mogelijk.

Kantoorverlichting

Gemotiveerde en gezonde medewerkers zijn de sleutel naar het succes van de onderneming. Daarom moet voor een werkgever het belangrijkste doel zijn, zijn personeel optimale arbeidsvoorwaarden te bieden. Toch is er vaak te weinig aandacht voor de noodzaak van professionele verlichtingssystemen voor een gezonde werkplek. Bovendien blijkt dat de wettelijk voorgeschreven verlichtingssterkte van 500 lux vooral voor oudere medewerkers gewoon niet genoeg is. Human Centric Lighting systemen van TRILUX plaatsen de mens met zijn behoeften centraal en bevorderen welzijn, productiviteit en ontspanning – voor een gezond kantoorleven.

meer informatie

 

 

Education

Met name in het onderwijs hebben leerlingen en jongeren vaak last van een veranderd slaap-waak-ritme. Door de ondersteuning van het circadiaanse ritme wordt de oplettendheid verbeterd, de neiging tot fouten verminderd en het geconcentreerd werken ondersteund.

meer informatie

Industry

Foutenvermijding en werkveiligheid zijn enorm belangrijke onderwerpen in de dagelijkse industriële werkomgeving. Ploegendienst bijvoorbeeld leidt tot een verstoring van het slaap-waak-ritme en verhindert de noodzakelijke regeneratie. Ook een te laag verlichtingsniveau heeft in de letterlijke zin van het woord schaduwzijden die een negatieve invloed hebben op de werkveiligheid. Human Centric Lighting biedt uitkomst in beide opzichten.

meer informatie

Retail

De vormgeving van winkelafdelingen is een stuk actieve verkoopbevordering. Hieraan levert de juiste verlichting een belangrijke bijdrage. Goed gekozen lichtoplossingen wekken de nieuwsgierigheid, nemen drempelvrees weg, verlengen de verblijfsduur en roepen enthousiasme op. Kortom: ze maken de weg vrij voor een succesvolle verkoop.

meer informatie

Gezondheid & zorg

In de gezondheidszorg moet goed licht meer kunnen bieden dan alleen optimaal zicht dat aan de norm voldoet. Lichtkleur en -intensiteit hebben namelijk een grote invloed op stemming, welzijn en prestatievermogen. Goed licht dat qua lichtkleur en -intensiteit het natuurlijke verloop van de dag volgt, is ook bevorderlijk voor het bioritme. Met een intelligente besturing gaat dit vanzelf.

meer informatie