Wij bieden u 5 jaar lichtgarantie!

Hartelijk welkom bij onze Garantiemanager. De kwaliteit van onze producten en de tevredenheid van onze klanten komen bij ons op de eerste plaats. Om deze reden biedt TRILUX u 5 jaar fabrieksgarantie. NIEUW: Vanaf 1 januari 2018 ook zonder registratie! De TRILUX-fabrieksgarantie wordt toegekend onder de garantievoorwaarden die gelden op 1 april 2018. Deze kunt u hier of meer naar onderen raadplegen.

Voor projecten die in opdracht gegeven zijn voorafgaand aan 31 december 2017, hanteren wij een overgangsperiode tot 31 maart 2018. Registreer u door de garantiecode in te voeren op deze pagina en geniet vijf jaar fabrieksgarantie op de producten die u aangekocht hebt voorafgaand aan 31 december 2017 en die in de EU geïnstalleerd zijn.

Wat moet u doen om de uitgebreide fabrieksgarantie te genieten voor orders die geplaatst zijn tot en met 31 december 2017?

Aan elk project wordt een unieke garantiecode toegekend die u vindt op alle facturen met betrekking tot het project. Deze code dient u binnen 90 dagen na aankoop eenmalig te registreren in onze Garantiemanager. Zodra wij uw aanvraag/registratie bevestigd hebben, zijn uw garantierechten verlengd tot vijf jaar na aankoopdatum voor alle producten die wij in het kader van het project geleverd hebben.

Wat moet u doen om de uitgebreide fabrieksgarantie te genieten voor orders die u plaatst vanaf 1 januari 2018?

De fabrieksgarantie komt samen met de verkoopovereenkomst tot stand met inachtneming van de geldende garantievoorwaarden. Registreren is niet meer nodig.

Wat moet u doen wanneer u gebreken aan het product vaststelt?

Gelieve het ons te laten weten wanneer u zou vaststellen dat een product niet voldoet aan de hoge kwaliteitsstandaard die u gewend bent van TRILUX. U ontvangt dan van ons een bevestigingsmail en vervolgens wordt de garantieprocedure in gang gezet. Meer informatie over de uitgebreide garantierechten vindt u in de geldige garantievoorwaarden van TRILUX.

Garantievoorwaarden

Voor meer informatie over de garantieverlening verwijzen wij naar onze

Garantievoorwaarden stand 1 april 2018

Garantievoorwaarden voor orders tot 31 december 2017