U wilt meerdere verschillende zones selecteren
of staat er geen gepaste zone voor u bij?

DIN-norm

Er heeft zich een fout voorgedaan

Gelieve ons een e-mail te sturen of het opnieuw te proberen.

Uw installatie

Selecteer uw soort installatie

Basisgegevens met betrekking tot het gebouw

Gelieve de volgende informatie te verstrekken voor een precieze berekening van uw besparingspotentieel.

Gemiddeld aantal branduren per dag
Gemiddeld aantal werkdagen per maand
Armatuur-/plafondhoogte
Lengte van de ruimte
Breedte van de ruimte

Bericht aan ons

Beschrijf uw project:

* Verplicht veld

Contactgegevens

Gelieve de volgende informatie te verstrekken:

Besparingspotentieel
jaarlijks

Het telefoonnummer is geen verplicht veld. Als u een telefoonnummer opgeeft, kunnen we sneller contact met u opnemen in geval van vragen en u sneller een offerte bezorgen.

* Verplicht veld
Privacybeleid

Klantgegevens

Gelieve de volgende informatie.

Besparingspotentieel
jaarlijks
* Verplicht veld

Partnergegevens

Gelieve de volgende informatie.

Besparingspotentieel
jaarlijks

Het telefoonnummer is geen verplicht veld. Als u een telefoonnummer opgeeft, kunnen we sneller contact met u opnemen in geval van vragen en u sneller een offerte bezorgen.

* Verplicht veld
Privacybeleid

Hartelijk dank voor uw aanvraag

We zullen spoedig contact met u opnemen.

TRILUX Pay Per Use

Pay per Use

Alles inclusief

 • Geen investeringskosten
 • Ultramoderne verlichtingstechniek
 • Energiekosten verlagen
Pay per Use met TRILUX ONE rekening: jouw voordelen

Pay per Use

De eenvoudigste manier om uw armatuur te upgraden

De digitalisering zet zich door in alle economische sectoren. Verlichting speelt daarin een doorslaggevende rol. De nieuwste ledinstallaties zijn in staat om data te genereren, over te dragen en te analyseren met de juiste tools.


Veel bedrijven zijn echter nog niet overgestapt op ledtechnologie. Dat zou hen voor lange termijn een daling van de operationele kosten en het stroomverbruik opleveren, maar veel exploitanten/ondernemers zien op tegen de investeringskosten.

Daarom heeft TRILUX de Service Pay per Use ontwikkeld. Hiermee kunnen bedrijven profiteren van een verlichtingsinstallatie met de nieuwste ledtechnologie en toch de investeringskosten omzeilen. In de meeste gevallen dalen de totale kosten al vanaf de eerste maand.

Uw voordelen

Keine Investitionskosten

Geen investeringskosten

Met Pay per Use worden de nieuwste TRILUX-ledverlichtingsinstallaties balansneutraal gerealiseerd. De gebruiker betaalt alleen een vast maandelijks bedrag en variabele verbruikskosten. 

Alles aus einer Hand

Alles uit één hand

TRILUX regelt alles met betrekking tot de verlichting, van montage tot financiering.

Predictive Maintenance

De onderhoudswerkzaamheden worden gepland wanneer nodig. Dat voorkomt storingen en onnodige kosten.

Nachhaltig

Duurzaamheid

De service Light Monitoring, die inbegrepen is in het Pay per Use-pakket, maakt extra kostenbesparingen mogelijk en is bovendien het centrale punt voor een duurzaam gebouwbeheersysteem.

Afgestemd op de behoeften

De variabele verbruikskosten dienen enkel te worden betaald als de installatie ingeschakeld wordt.

Rundum sorglos Paket

Allesomvattend pakket zonder zorgen

Wij regelen alles: van de montage en ingebruikneming tot het regelmatig onderhoud.

Wat is Pay per Use?

Pay per Use is een financieringsmodel van TRILUX waarmee u balansneutraal kunt overstappen op een moderne ledverlichtingsinstallatie. U betaalt geen hoge investeringskosten, uw kapitaal blijft behouden en uw onderneming blijft flexibel.
 
Naast een vast maandelijks basisbedrag wordt er een variabel bedrag voor het werkelijke gebruik van de verlichting gefactureerd. Het gebruiksgebonden deel wordt vooraf bepaald voor de duur van een jaar op basis van het verwachte gebruik. U betaalt iedere maand een vast bedrag en ontvangt na een jaar een afrekening op basis van het werkelijke verbruik, zoals bij een stroomleverancier. Het bedrag dat u in het jaar daarna betaalt, wordt dan eventueel aangepast om beter overeen te stemmen met uw behoeften.

Waarom Pay per Use?

Het Pay per Use-financieringsmodel van TRILUX biedt u een flexibele mogelijkheid om van uw oude verlichtingsinstallatie over te stappen naar een energie-efficiënte ledoplossing en daarbij uw kapitaal vrij te houden. Deze aanpak biedt bedrijven de kans balansneutraal een nieuwe verlichtingsinstallatie te realiseren, ongeacht of ze de balans opmaken volgens IFRS of volgens de nationale voorschriften. Zo behouden de bedrijven hun flexibiliteit en beschikken ze over speelruimte om te investeren in hun kernactiviteit.

De maandelijkse gebruiksgebonden kosten zijn slechts verschuldigd als de installatie gebruikt wordt. Voor de periodes dat de installatie niet gebruikt wordt, zoals feestdagen of het weekeinde, betaalt de onderneming alleen het basisbedrag.
 
De nieuwe ledverlichtingssystemen gaan bovendien gepaard met een aanzienlijke besparing van energie- en onderhoudskosten. Al vanaf de eerste maand zijn besparingen tot 80% in vergelijking met een oude installatie mogelijk. Ook als men het maandelijkse basisbedrag meetelt, blijft nog altijd een daling van de totale kosten over die kan oplopen tot 20%.
 
De installatie van de nieuwe verlichtingsinstallatie en de demontage en correcte afvoer van de oude installatie maken deel uit van de TRILUX Pay per Use-service. Predictive Maintenance maakt het mogelijk installaties te bewaken en de onderhoudsintervallen zinvol te plannen. Dat voorkomt verstoring van de bedrijfsprocessen en dure uitvalperiodes.

Welke diensten zijn inbegrepen?

Pay per Use is voor u een balansneutrale zet die uw kapitaal ontziet. Ons Pay per Use-aanbod omvat de volgende prestaties:

 1. uitvoerige inventarisatie op locatie
 2. lichtontwerp en -concept
 3. armaturen
 4. lichtmanagementsysteem
 5. demontage en correcte afvoer van uw oude installatie
 6. installatie van de nieuwe TRILUX-ledverlichtingsinstallatie
 7. ingebruikname
 8. monitoring van de verlichtingsinstallatie met Predictive Maintenance-gegevens
 9. demontage en verwijdering van de ledverlichtingsinstallatie na afloop van de overeenkomst
 10. garantie tijdens de totale looptijd van de overeenkomst, incl. vervanging van defecte armaturen
 11. Geen kapitaal nodig
 12. Flexibele looptijd van de overeenkomst tussen 4 en 10 jaar
 13. Op de individuele behoeften afgestemde overeenkomsten
 14. Balansneutraliteit verzekerd

Vragen?

Wij helpen u graag verderk wil in de toekomst door middel van een nieuwsbrief (ca. één keer per maand), e-mail-, sms- en/of telefoonverkeer persoonlijk geïnformeerd worden en advies ontvangen met betrekking tot de actualiteit, evenementen en wedstrijden, alsmede nieuwe producten, aanbiedingen en services van de TRILUX-groep op het gebied van armaturen, lichtoplossingen en verlichtingssturing. Ik ga ermee akkoord dat mijn e-mailadres, naam en telefoonnummer voor deze doeleinden worden doorgegeven aan met de TRILUX GmbH & Co. verbonden ondernemingen van de TRILUX-groep. Het betreft hier verkoopondernemingen die gevestigd zijn in de EU, de EER en Zwitserland. Het actuele overzicht is te vinden op www.trilux.com. De gegevens van klanten in de V.S. of India kunnen ook voor de voornoemde doeleinden worden doorgegeven aan TRILUX Lighting US.Inc, Atlanta, V.S. en TRILUX Lighting India Pvt., New Delhi, India. We wijzen erop dat in deze landen geen gepast niveau van gegevensbescherming gegarandeerd is. Meer informatie over de gegevensoverdracht naar derde landen vindt u in de privacyverklaring van TRILUX Datenschutzerklärung / Internet Privacy Policy.

* Verplichte velden