U wilt meerdere verschillende zones selecteren
of staat er geen gepaste zone voor u bij?

DIN-norm

Er heeft zich een fout voorgedaan

Gelieve ons een e-mail te sturen of het opnieuw te proberen.

Uw installatie

Selecteer uw soort installatie

Basisgegevens met betrekking tot het gebouw

Gelieve de volgende informatie te verstrekken voor een precieze berekening van uw besparingspotentieel.

Gemiddeld aantal branduren per dag
Gemiddeld aantal werkdagen per maand
Armatuur-/plafondhoogte
Lengte van de ruimte
Breedte van de ruimte

Bericht aan ons

Beschrijf uw project:

* Verplicht veld

Contactgegevens

Gelieve de volgende informatie te verstrekken:

Besparingspotentieel
jaarlijks

Het telefoonnummer is geen verplicht veld. Als u een telefoonnummer opgeeft, kunnen we sneller contact met u opnemen in geval van vragen en u sneller een offerte bezorgen.

* Verplicht veld
Privacybeleid

Klantgegevens

Gelieve de volgende informatie.

Besparingspotentieel
jaarlijks
* Verplicht veld

Partnergegevens

Gelieve de volgende informatie.

Besparingspotentieel
jaarlijks

Het telefoonnummer is geen verplicht veld. Als u een telefoonnummer opgeeft, kunnen we sneller contact met u opnemen in geval van vragen en u sneller een offerte bezorgen.

* Verplicht veld
Privacybeleid

Hartelijk dank voor uw aanvraag

We zullen spoedig contact met u opnemen.

TRILUX Pay Per Use

TRILUX
Rent your Light

Alles inclusief

 • Geen investeringskosten
 • Ultramoderne verlichtingstechniek
 • Energiekosten verlagen
TRILUX<br>Rent your Light met TRILUX ONE rekening: jouw voordelen

TRILUX Rent your light

De eenvoudigste manier om uw armatuur te upgraden

Verouderde verlichtingsinstallaties verbruiken onnodig veel stroom en bieden bijgevolg een hoog energiebesparingspotentieel. Met het all-in pakket zonder zorgen van de TRILUX-huur beschikt u over een moderne, perfect op uw behoeften afgestemde, LED-verlichtingsoplossing zonder investeringskosten – zelfs volledig balansneutraal.

Vaak volstaan de besparingen bij de operationele en de onderhoudskosten om het maandelijks te betalen bedrag te dekken. Desgewenst worden ook de demontage van de oude installatie en de installatie en ingebruikneming van de nieuwe verlichting opgenomen in het pakket.

Uw voordelen

Keine Investitionskosten

Geen investeringskosten

Met het huurmodel levert TRILUX zijn modernste LED-verlichtingsinstallaties balansneutraal tegen een maandelijks basisbedrag.

Alles aus einer Hand

Alles uit één hand

TRILUX regelt alles met betrekking tot de verlichting, van montage tot financiering.

Predictive Maintenance

De onderhoudswerkzaamheden worden gepland wanneer nodig. Dat voorkomt storingen en onnodige kosten.

Nachhaltig

Duurzaamheid

De service Light Monitoring, die inbegrepen is in het TRILUX-huurpakket, maakt extra kostenbesparingen mogelijk en is bovendien een centraal bestanddeel van een duurzaam gebouwbeheersysteem.

Afgestemd op de behoeften

Het maandelijkse basisbedrag dekt alle prestaties en diensten die op wens van de klant werden opgenomen in het pakket.

Rundum sorglos Paket

Allesomvattend pakket zonder zorgen

Wij regelen alles: van de montage en ingebruikneming tot het regelmatig onderhoud.

WAT IS TRILUX RENT YOUR LIGHT?

Met het financieringsmodel TRILUX Rent your light kunt u balansneutraal overstappen naar een moderne LED-verlichtingsinstallatie. U betaalt geen hoge investeringskosten. Uw kapitaal blijft gevrijwaard en uw bedrijf behoudt zijn financiële flexibiliteit.

Het gaat om een kant-en-klare totaaloplossing. Alles is inbegrepen van a tot z, van ontwerp en realisatie tot ingebruikname. Met de Light Monitoring Service geniet u ook de voordelen van genetwerkte verlichting. Denk bijvoorbeeld aan de functie Predictive Maintenance, die mogelijke storingen op voorhand detecteert en u waarschuwt.

WAAROM TRILUX Rent your light?

Het financieringsmodel Rent your light van TRILUX biedt een flexibele mogelijkheid zonder kapitaalbinding om te schakelen van een oude, inefficiënte verlichtingsinstallatie op een moderne LED-oplossing. De investering in een nieuwe, efficiënte verlichtingsinstallatie kan balansneutraal geboekt worden, zowel volgens het nationale systeem als volgens IFRS. De bedrijven behouden hun flexibiliteit en beschikken over speelruimte om te investeren in hun kernactiviteit. 

De nieuwe LED-verlichtingssystemen gaan bovendien gepaard met een aanzienlijke besparing van energie- en onderhoudskosten. Al vanaf de eerste maand zijn besparingen tot 80 % in vergelijking met een oude installatie mogelijk. Zelfs rekening houdend met het maandelijkse basisbedrag is een totale kostenbesparing van 20 % realistisch.

De installatie van de nieuwe verlichtingsinstallatie en de demontage en correcte afvoer van de oude installatie zijn inbegrepen in de prestaties. Predictive Maintenance stelt u in staat de installatie probleemloos te bewaken en een zinvolle onderhoudsplanning op te stellen. Dat voorkomt verstoring van de bedrijfsprocessen en dure stilstandtijden.

WELKE PRESTATIES ZIJN INBEGREPEN?

Rent your light van TRILUX is een balansneutrale aanpak die uw kapitaal ontziet. Onze aanbiedingen omvatten de volgende prestaties:

 1. uitvoerige inventarisatie op locatie
 2. lichtontwerp en -concept
 3. armaturen
 4. lichtmanagementsysteem
 5. demontage en correcte afvoer van uw oude installatie
 6. installatie van de nieuwe TRILUX-ledverlichtingsinstallatie
 7. ingebruikname
 8. monitoring van de verlichtingsinstallatie met Predictive Maintenance-gegevens
 9. demontage en verwijdering van de ledverlichtingsinstallatie na afloop van de overeenkomst
 10. garantie tijdens de totale looptijd van de overeenkomst, incl. vervanging van defecte armaturen
 11. Geen kapitaal nodig
 12. Flexibele looptijd van de overeenkomst tussen 4 en 10 jaar
 13. Op de individuele behoeften afgestemde overeenkomsten
 14. Balansneutraliteit verzekerd

Vragen?

Wij helpen u graag verderk wil in de toekomst door middel van een nieuwsbrief (ca. één keer per maand), e-mail-, sms- en/of telefoonverkeer persoonlijk geïnformeerd worden en advies ontvangen met betrekking tot de actualiteit, evenementen en wedstrijden, alsmede nieuwe producten, aanbiedingen en services van de TRILUX-groep op het gebied van armaturen, lichtoplossingen en verlichtingssturing. Ik ga ermee akkoord dat mijn e-mailadres, naam en telefoonnummer voor deze doeleinden worden doorgegeven aan met de TRILUX GmbH & Co. verbonden ondernemingen van de TRILUX-groep. Het betreft hier verkoopondernemingen die gevestigd zijn in de EU, de EER en Zwitserland. Het actuele overzicht is te vinden op www.trilux.com. De gegevens van klanten in de V.S. of India kunnen ook voor de voornoemde doeleinden worden doorgegeven aan TRILUX Lighting US.Inc, Atlanta, V.S. en TRILUX Lighting India Pvt., New Delhi, India. We wijzen erop dat in deze landen geen gepast niveau van gegevensbescherming gegarandeerd is. Meer informatie over de gegevensoverdracht naar derde landen vindt u in de privacyverklaring van TRILUX Datenschutzerklärung / Internet Privacy Policy.

* Verplichte velden