TECHNISCHE SERVICES

VAN DE MONTAGE TOT AAN DE INBEDRIJFSTELLING – WIJ NEMEN DE TAAK OP ONS!

Kiezen voor een nieuwe verlichtingsinstallatie is niet altijd een gemakkelijke beslissing. U moet de juiste producten en passende services kiezen. Welke prestaties moet de installatie leveren? Met alle digitale mogelijkheden van tegenwoordig wordt deze vraag steeds belangrijker. Verder zijn er nog de verschillende financieringsmodellen die in aanmerking komen. En ook bij de installatie moet men op het een en ander letten. 

Met de technische services van TRILUX kunt u uw nieuwe verlichtingsinstallatie zorgeloos in gebruik nemen. Alle montagewerkzaamheden worden uitgevoerd door een betrouwbare montagepartner uit het netwerk van TRILUX. Eventueel kunnen ook  bedrijven waarmee u al hebt samengewerkt, betrokken worden. TRILUX neemt de verantwoordelijkheid en doet de coördinatie van het project, zodat u zich kunt focussen op uw kernactiviteiten.

Uw voordelen:

  1. Vakkundige, betrouwbare montage door partners uit het TRILUX-netwerk – incl. programmering en ingebruikname van een lichtmanagementsysteem als LiveLink
  2. Indien gewenst samenwerking met partners uit uw eigen netwerk
  3. Demontage en correcte afvoer van de oude verlichtingsinstallatie
  4. TRILUX staat in voor de coördinatie van het project, zodat u zich op uw kernactiviteiten kunt focussen

U HEBT BELANGSTELLING VOOR …

PRAAT MET ONS - WE ZIJN ER VOOR U!

* Verplichte velden