LED-LICHTOPLOSSINGEN VOOR DE LOGISTIEK

HOGE LICHTKWALITEIT, LAGE OPERATIONELE KOSTEN, INTELLIGENTE SYSTEMEN.

Een van de grootste uitdagingen in de logistieke sector is de operationele kosten en processen te optimaliseren en toch een uitstekende leverservice te bieden. Voor een logistieke onderneming staan de optimalisering van de eigen processen en de verlaging van de operationele kosten op de voorgrond. Ook de leverservice ten opzichte van de klant moet vlot functioneren. In deze context speelt de verlichting een belangrijke rol. Intelligente LED-lichtoplossingen besparen niet alleen energie, maar garanderen door hun lange levensduur ook een probleemloos verloop van de logistieke processen.

Voor de optimalisering van de operationele kosten is de ideale verlichtingsoplossing van essentieel belang. Het gebruik van een LED-verlichtingsinstallaties met een intelligent lichtmanagementsysteem (LMS) kan het energieverbruik met meer dan 70 % verlagen. Samen met de veel lagere onderhoudskosten resulteert dat in een duidelijk kortere terugverdientijd. De TRILUX lichtoplossingen zijn exact af te stemmen op de specifieke logistieke toepassing: hoogbouwmagazijn, overslagmagazijn of koelmagazijn enz. 

VERLICHTINGSEISEN IN DE LOGISTIEKE SECTOR

Lichtkwaliteit

Zelfs onder extreme omstandigheden, zoals warmteophoping onder een halplafond of hoge vochtigheid in een koelhuis, is de lange levensduur van de TRILUX-verlichtingssystemen gegarandeerd. 

Energie-efficiëntie

Bij TRILUX speelt het thema energie-efficiëntie een centrale rol. Het loopt als een rode draad door het hele product- en serviceportfolio. De basis hiervoor wordt gelegd door hoogefficiënte LED-producten, die in combinatie met lichtmanagementsystemen een optimaal besparingspotentieel bieden.

Flexibiliteit

Met behulp van verschillende optieken, lichtkleuren en lichtstromen kunnen de LED-lichtoplossingen van TRILUX individueel afgestemd worden op de uiteenlopende eisen van de logistiek.

Connectiviteit

Als aanbieder van integrale systemen met een toenemende knowhow op het gebied van digitalisering doen klanten nu al voordeel met innovatieve diensten en functies (bijv. predictief onderhoud en monitoring). Met het lichtmanagementsysteem LiveLink heeft TRILUX een technologisch platform ontwikkeld dat de klanten op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier in aanraking brengt met het thema connectiviteit.

*Verplichte velden