Direct uit school ben ik begonnen met werken als hulpmonteur elektrotechniek. Enkele jaren later had ik mijn eigen bus en werd ik service technicus. Ik heb er altijd van genoten om ‘met mijn handen’ te werken, maar wilde ook altijd stappen maken in mijn carrière. Ik houd er van om mezelf uit te dagen en verder te ontwikkelen. Uiteindelijk ben ik via een elektrotechnische groothandel op een binnendienstfunctie terechtgekomen als Lighting Designer in de verlichtingsbranche.

Inmiddels werk ik met veel plezier bij TRILUX. Vooral dat klantencontact vind ik leuk. Er écht zijn voor de klant en samen een succes van het project maken. Ik zeg wel eens gekscherend: “het maakt van mij niet zoveel uit hoeveel wij aan een project verdienen. Ik vind het belangrijker dat we er na afloop beiden met veel plezier op kunnen terugkijken.”

Een vakgebied waar ik mij de afgelopen jaren sterk in heb verdiept is buitenverlichting. Dat is een vak apart, waarbij je bijna alles wat je met indoor verlichting hebt geleerd en hebt toegepast weer kunt vergeten. Ik ben erg gecharmeerd van het TRILUX buitenverlichtingsportfolio vooral van ons nieuwe Jovie armatuur verwacht ik heel veel op het gebied van openbare verlichting.

 

Daarnaast ben ik op kantoor dé lichtontwerper met de meeste DIALux evo ervaring. Dit programma stelt mij als lichtontwerper in staat om 3D visualisaties te maken van het lichtplan. Ook het lichtplan voor het nieuwe TRILUX kantoor heb ik samen met collega’s volledig ingetekend in DIALux evo. Aan de hand van YouTube tutorials heb ik mij dit programma stapsgewijs meester gemaakt. Ook heb ik inmiddels al 2 trainingen DIALux evo gegeven.

Ik ben ontzettend enthousiast over de BICULT LED. Een product met een verhaal. Dit armatuur heeft dan ook een prominente plek in ons nieuwe pand. Ik heb deze verwerkt in het lichtplan en dan leer je het product en haar werking beter begrijpen. Een eenvoudige tafellamp die zich écht onderscheidt in de markt. Alles zit er in: dimmen, HCL, connectiviteit. Ik zou zeggen: een must have voor ieder modern kantoor!