Ik werk inmiddels ruim vijftien jaar bij TRILUX. Toen ik begon was ons Nederlandse kantoor nog gevestigd in Bunnik. Ik ben hier direct na het afronden van mijn opleiding directie- en managementassistente begonnen met werken. Om te solliciteren gebruikte je toen nog compleet andere middelen, zo heb ik er destijds de krant bij gepakt. Mijn oog viel op een advertentie van TRILUX, waar men op zoek was naar een receptioniste.

Dit heb ik ruim een jaar met veel plezier gedaan. Totdat er op een moment een klant aangaf dat ik wel wat meer in mijn mars had. Onze directeur was het daar roerend mee eens en gaf mij de kans om door te groeien binnen TRILUX. Ik ben toen terecht gekomen op mijn huidige functie op de afdeling logistiek en orderverwerking.

Er is in die jaren gigantisch veel veranderd. Tien jaar geleden bestond mijn functie uit het intikken van orders. Inmiddels zijn de projecten veel groter geworden en verwachten onze klanten meer van ons. Het moet sneller en individueler, daar gaan wij als flexibel bedrijf graag in mee. Het heeft als leuke bijkomstigheid voor mij, dat mijn functie ontzettend uitdagend is geworden.

Ik verwacht dat deze uitdagingen in de toekomst alleen maar zullen toenemen. Aanleveren op bouwdeel, per verdieping, op een bepaald tijdstip, binnen 24 uur. Over een aantal jaar zal elk project zo verlopen. Als logistiek verantwoordelijke in een project moet je daarvoor meer naar de klant toe. Samen met de accountmanager aan tafel zitten bij de klant. Om op de projectlocatie af te stemmen hoe logistieke uitdagingen aangevlogen kunnen worden.

Een écht favoriet product heb ik niet. Elk product is uniek en mooi in zijn soort. De manier hoe producten zijn ontwikkeld en worden geproduceerd. Overal is tot in detail over nagedacht, dat vind ik mooi.