Ideaal licht voor scholen

Een moderne verlichting verbetert de onderwijs- en leervoorwaarden

Onderwijsmethoden, leermiddelen, ja eigenlijk het complete schoolleven, heeft zich in de afgelopen decennia sterk doorontwikkeld. Het wordt hoogste tijd dat de verlichting deze ontwikkeling volgt! De moderne verlichtingsoplossingen bieden een aanzienlijke ondersteunen voor de pedagogische concepten. 

De positieve invloed van het juiste licht op het concentratievermogen, het welbevinden en de veiligheid is wetenschappelijk al lang aangetoond. Met TRILUX kunt u deze mogelijkheden nu eenvoudig en pasnauwkeurig realiseren. 

Flexibel blijven

Holistisch denken

Verantwoord omgaan met ressources

Nauwkeurig lichtmanagement

Heel eenvoudig met LiveLink

De stand van de zon verandert, een lesuur valt uit, voor een presentatie is gericht licht nodig. Met het lichtmanagementsysteem LiveLink past het licht zich aan de betreffende situatie aan – automatisch of per druk op de knop. Planning, installatie en inbedrijfstelling zijn al even eenvoudig als de bediening.

Meer informatie

Licht voor goed leren

Human Centric Lighting voor scholen

Moderne Human Centric Lighting (HCL) systemen voor scholen kunnen zowel de lichtintensiteit als de lichtkleur dynamisch regelen. Ze genereren speciale lichtscenario's die kunnen worden aangepast aan de uiteenlopende vereisten. De verlichting kan bijvoorbeeld het evenwicht tussen activering en ontspanning verbeteren of het natuurlijke dagverloop nabootsen.

Meer informatie

Energie-efficiëntie

In het onderwijs

Een moderne verlichting in onderwijsinstellingen plaatst de leerling en de leraar centraal. Voor elke specifieke toepassing in de opleiding biedt TRILUX de beste oplossing. Ook bij de exploitanten scoren TRILUX-ledarmaturen heel hoog. Met hun geringe stroomverbruik en hun lage onderhoudskosten ontzien zij zowel het budget als het milieu. De aanvulling met lichtmanagementsystemen zorgt voor nóg meer besparingspotentieel.

Energieverbruik in kWh per jaar

Download Whitepaper

Download whitepaper & Ontvang het direct via de e-mail.

Download

Evenementen

De TRILUX Akademie is de kwalificeringspartner voor iedereen die zich als professional bezighoudt met licht. In verschillende scholingsformaten brengt de TRILUX Akademie fundamentele 'lichtkennis' over.

13. Oktober 2020

Maintenance Factor (MF) (WEBX0112)

Webinar

21. Oktober 2020

Services: Pay per use - Praktijkvoorbeelden (WEBX0405)

Webinar

27. Oktober 2020

EN 12464-1/2 versie 2020 (WEBX0114)

Webinar

Agenda bekijken

Vraag het aan de TRILUX-lichtexperts!

TRILUX ondersteunt u bij de realisatie van een toekomstgerichte verlichtingsoplossing

Met een breed service- en productportfolio – van de inventarisatie ter plekke en het concept van de nieuwe installatie tot en met de dienstverleningen rondom financiering, installatie, onderhoud en bedrijf.

Contact opnemen