Handel en industrie in het juiste licht

Ook industriële ondernemingen hechten steeds meer belang aan goede verlichting. Een moderne industriële verlichtingsinstallatie biedt dan ook vele voordelen. Een deskundige lichtplanning en de nieuwste energie-efficiënte lichttechniek verlagen de operationele kosten. Integratie in een intelligent stuursysteem verhoogt de productiviteit en de bedrijfszekerheid, terwijl Human Centric Lighting de kijkomstandigheden verbetert en de concentratie bevordert.

Daarbovenop doet het milieu er voordeel mee! Dat alles en het feit dat de wetgever steeds strengere eisen oplegt, doet vele industriële ondernemingen op zoek gaan naar een gekwalificeerde partner die hen helpt het potentieel van een moderne verlichtingsinstallatie snel, betrouwbaar en zo eenvoudig mogelijk te benutten. Ondernemingen die van hun industriële LED-armaturen meer verwachten dan alleen maar normconformiteit, vinden in TRILUX een competente specialist. En dat voor alle toepassingsgebieden, van productie- en opslaghallen over gangen en trappenhuizen tot kantoorwerkplekken.

Lichtlijnen

E-Line-configurator

Met de E-Line LED beschikken planners, installateurs en exploitanten over een extreem krachtige en flexibele allrounder die dankzij het grote aantal verschillende varianten ook in moeilijke industriële omgevingen evenals op kantoor- en handelsgebied kan worden ingezet.

Nu configureren

Trilux X-Range

De extreem robuuste waterdichte armatuur

Als marktleider op het gebied van waterdichte armaturen biedt TRILUX perfecte lichtoplossingen aan voor de meest ingewikkelde constellaties: Deze extreem robuuste en hoogefficiënte ledarmaturen heeft TRILUX gebundeld in de X-Range.

Meer informatie

Energie-efficiëntie

in de industrie

Nergens zijn de eisen aan een verlichtingsoplossing zo streng als in de industrie. Een centraal keuzecriterium door alle branches heen is de rendabiliteit. Hier kunnen de TRILUX-armaturen overtuigen met hun uitstekende energie-efficiëntie en hun meer dan gemiddelde levensduur. Met de vervanging van een conventioneel verlichtingssysteem door leds – in combinatie met lichtmanagement – kan men wel 85 procent energie besparen.

Energieverbruik in kWh per jaar

Whitepaper Supertape

Energie- en comfortverbeterende verlichting voor Logistiek & Industrie

Slechte verlichting verbruikt veel energie. Renovatie van de verlichtingsinstallatie in logistieke en industriële omgevingen kan in eerste plaats zorgen voor minder energieverbruik. Daarbij is het gebruik van LED-verlichting ook nog eens een heel stuk prettiger voor de medewerkers. Zeker als het gaat om processen waarbij kwaliteit moet worden beoordeeld en goed zicht onmisbaar is. Deze whitepaper laat zien wat zes keer meer licht kan doen voor de werkomgeving.

Download

Downloads en brochures

VERLICHTINGSRENOVATIE VOOR LOGISTIEK & INDUSTRIE

Download de whitepaper en lees wat zes keer meer licht kan doen

Lees meer

Evenementen

De TRILUX Akademie is de kwalificeringspartner voor iedereen die zich als professional bezighoudt met licht. In verschillende scholingsformaten brengt de TRILUX Akademie fundamentele 'lichtkennis' over.

29. September 2020

UGR Update (WEBX0113)

Webinar

13. Oktober 2020

Maintenance Factor (MF) (WEBX0112)

Webinar

21. Oktober 2020

Services: Pay per use - Praktijkvoorbeelden (WEBX0405)

Webinar

Agenda bekijken

Vraag het aan de TRILUX-lichtexperts!

TRILUX ondersteunt u bij de realisatie van een toekomstgerichte verlichtingsoplossing

Met een breed service- en productportfolio – van de inventarisatie ter plekke en het concept van de nieuwe installatie tot en met de dienstverleningen rondom financiering, installatie, onderhoud en bedrijf.

Contact opnemen