Kantoorverlichting die inspirerend werkt

Hoe ziet de perfecte verlichtingsoplossing voor een kantoorgebouw eruit? Geen eenvoudige vraag gelet op de verschillende functies die de verschillende ruimten in een kantoorgebouw vervullen. Dat gaat van trappenhuis tot representatief directiekantoor. Het spreekt voor zich dat de geldende normen moeten worden nageleefd. Dat is een vast gegeven dat nooit zal veranderen, maar verder zijn de eisen die gesteld worden aan kantoorarmaturen de laatste jaren wel grondig veranderd. Technologische innovaties bieden vele mogelijkheden op het gebied van energie-efficiëntie, visueel comfort en Human Centric Lighting, smarte lichtsturing en design.

De vraag naar de juiste kantoorverlichting kent dus vele antwoorden. Dat is normaal aangezien verlichting in kantoren ook aan uiteenlopende eisen moet voldoen. Een moderne beeldschermwerkplek vereist andere lichtomstandigheden dan een vergaderzaal of een lounge. Een professionele verlichting van TRILUX voldoet aan ieders eisen. De voorschriften van de wetgever, de bedrijfseconomische overwegingen van de werkgever en de wensen van de werknemers worden allemaal meegenomen in het ontwerp.

Prettig licht op kantoor

Human Centric Lighting voor kantoren

Het kantoor is een van de meest effectieve toepassingsgebieden voor Human Centric Lighting. Het bevordert het concentratievermogen, de creativiteit en het prestatievermogen. Dit is niet alleen te danken aan activerend, maar ook aan kalmerend licht. Voor productieve gedeelten of rustruimten kan men bijvoorbeeld door middel van de passende lichtkleur een activerende of ontspannende sfeer scheppen. Met de TRILUX Active armaturen kunnen met één armatuur zowel activerende als ontspannende lichtscenario's gerealiseerd worden.

Meer weten

Energie-efficiëntie in het kantoor

Vandaag saneren, meteen profiteren

Energie-efficiëntie is een centraal criterium bij het zoeken naar de geschikte verlichtingsoplossing, net als een lange levensduur en lange onderhoudsintervallen. Dat zijn de karakteristieke eigenschappen van TRILUX armaturen. Daarmee bieden zij de beste voorwaarden voor een krachtig verlichtingssysteem dat op de lange termijn bedrijfseconomisch overtuigt.

Meer weten

New work

Onze wereld verandert. Er zijn tal van invloeden: mobiliteit, digitalisering, netwerkvorming en globalisering, demografische verandering, individualiteit en work-life-balance. Daaraan oriënteren we ons en passen we ons aan. En hoe zit dat met ons kantoorlandschap?

Energie-efficiëntie

in het kantoor

Moderne kantoorverlichting is absoluut geen luxe, maar een belangrijk instrument om kosten te besparen en zowel de productiviteit als het welzijn van de medewerkers te verbeteren. Bovendien is het armatuurdesign een centraal vormgevingselement dat uitdrukking kan geven aan de identiteit van een onderneming. Het brede assortiment energie-efficiënte TRILUX-verlichtingsoplossingen voor de kantoorwereld voldoet aan alle normen en eisen.

Energieverbruik in kWh per jaar

Downloads en brochures

Whitepapers Downloaden

De huurders whitepaper informeert u over “De positieve effecten van verlichting” en de 4 stappen naar een toekomstbestendig kantoorpand. De eigenaars whitepaper informeert u over “Werken aan een positief energielabel met LED” en de 4 stappen naar een positief energielabel met LED.

Lees meer

Evenementen

De TRILUX Akademie is de kwalificeringspartner voor iedereen die zich als professional bezighoudt met licht. In verschillende scholingsformaten brengt de TRILUX Akademie fundamentele 'lichtkennis' over.

27. November 2018

RELUX (SEBX0106)

Generaal de Wittelaan 9/18, 2800 Mechelen | Seminar

04. December 2018

Indoor Positioning Systems (WEBX0509)

Webinar

18. December 2018

Location Based Services (SEBX0505)

TRILUX Akademie, Databankweg 28, 3821 Amersfoort | Seminar

Agenda bekijken

Vraag het aan de TRILUX-lichtexperts!

TRILUX ondersteunt u bij de realisatie van een toekomstgerichte verlichtingsoplossing

Met een breed service- en productportfolio – van de inventarisatie ter plekke en het concept van de nieuwe installatie tot en met de dienstverleningen rondom financiering, installatie, onderhoud en bedrijf.

Contact opnemen