TRILUX voorziet werkwerelden van licht

Kantoorwerelden in verandering

Digitalisering, demografische verandering, individualiteit en evenwicht tussen werk en leven veranderen moderne arbeidsstructuren en het kantoordesign. Projectwerk, koppeling in een netwerk en informele communicatie kenmerken versterkt het dagelijkse kantoorleven en vereisen nieuwe werk- en ruimteconcepten. 

Ook de eisen die gesteld worden aan de verlichting nemen toe. Verlichting wordt gezien als een doorslaggevende factor voor de productiviteit en de motivatie van de medewerkers. Dat geldt zowel voor klassieke kantoorwerelden als voor flexibele new-work-concepten.

Human Centric Lighting

Light for wellbeing in offices

Offices are one of the most effective applications for Human Centric Lighting. Such lighting improves levels of concentration, creativity and the capacity for performance.

Meer weten

TRILUX als starker Partner im
Bereich Office-Lösungen

Het juiste licht voor uw kantoor

Producten

Door de arbeidsprocessen werkplekgericht en conform de eisen te ondersteunen, rekening houdend met de behoeften van de individuele medewerkers, vergroot kantoorverlichting van TRILUX het welbehagen.

Meer weten

Volwaardige service voor uw project

Lighting Solutions & Services
Als competente partner begeleidt TRILUX zijn klanten door de steeds complexer wordende verlichtingsmarkt. De integrale modulaire serviceportfolio omvat alle diensten die komen kijken bij een nieuwe professionele kantoorverlichting, van planning tot realisatie en ook financiering van de projecten.

Meer weten

Lichtmanagement gemakkelijk gemaakt

LiveLink
Intelligente verlichtingsinstallaties, die via sensoren aangestuurd worden, het energieverbruik zoveel mogelijk beperken, een onderhoudsbehoefte zelfstandig melden en individueel met de gebruikers communiceren zijn een vast bestanddeel van een smart building.

Meer weten

Hoe groot is uw besparingspotentieel?

Energie-efficiëntie voor het kantoor

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in het dagelijkse arbeidsleven. TRILUX-kantoorverlichting verenigt een optimale lichtkwaliteit met energie-efficiëntie. Dat is beter voor het milieu, bespaart geld en levert een beslissende bijdrage aan het duurzaam gebouwbeheersysteem incl. passende certificeringen (bijv. LEED, BREEAM, WELL, DNGB).

Energieverbruik in kWh per jaar

CO₂-emissie in € per jaar

Totale kosten in € per jaar

Succesvolle projecten

Referenties

Downloads

Brochures en catalogi

Evenementen

De TRILUX Akademie is de kwalificeringspartner voor iedereen die zich als professional bezighoudt met licht. In verschillende scholingsformaten brengt de TRILUX Akademie fundamentele 'lichtkennis' over.

27. November 2018

RELUX (SEBX0106)

Generaal de Wittelaan 9/18, 2800 Mechelen | Seminar

04. December 2018

Indoor Positioning Systems (WEBX0509)

Webinar

Agenda bekijken

Vraag het aan de lichtprofessionals van TRILUX!

+49 29 323 01-94 60

TRILUX biedt ondersteuning bij de realisatie van een toekomstbestendige verlichtingsoplossing. Het uitgebreide service- en productassortiment omvat het opmaken van de stand van zaken ter plaatse, het ontwerp van een nieuwe installatie en dienstverlening op het gebied van financiering, installatie, onderhoud en gebruik.

*Verplichte velden