TRILUX RETAIL

Wat als het licht voor ú zou werken

TRILUX Retail is autoriteit in intelligente lichtsystemen voor Fashion en Warenhuizen, Showrooms, Automotive, Super- en bouwmarkten en speciaalzaken.

Wat als het licht voor ú zou werken?

De retail en detailhandel staan onder druk. Elke eurocent wordt even kritisch benaderd en het gevecht om de klant wordt op alle niveaus binnen de organisatie gevoerd. TRILUX Retail kent uw markt maar al te goed en loopt al meer dan 100 jaar voorop in het ontwikkelen van energiebesparende in innovatieve Ledverlichting.

Met hetzelfde tempo als de retail zich ontwikkeld, ontwikkelt TRILUX Retail zich ook. Voor u ligt een kleine selectie van de mogelijkheden die intelligent licht voor uw winkelconcept kan bieden. Naast prijswinnend design, levert TRILUX Retail zulke intelligente lichtoplossingen dat het licht voor ú werkt. U bespaart aanzienlijk op energiekosten en daar bovenop leveren onze inspanningen u aantoonbaar meer omzet op.

BALR.

FASHION

TRILUX Retail verzorgde in een zeer kort tijdsbestek de advisering, lichtplanning, leverde de verlichting en ondersteunde bij de ingebruikname van het intelligente lichtsysteem voor kledingmerk BALR.

BEKIJK DEZE CASE

LiveLink van TRILUX retail

6 redenen om te kiezen

INDIVIDUELE LICHTBESTURING, AANGEPAST OP UW KLANTEN

DE BESTE NATUURLIJKE VERLICHTING IS GRATIS

DE VERLICHTING VERANDERD MEE MET UW BUSINESS

ENERGIE BESPAREN ZONDER ERBIJ NA TE DENKEN

BLIJF DE CONCURRENTIE EEN STAP VOOR

FLEXIBILITEIT EN VERHOGING VAN DE OMZET

BAUHAUS

BOUWMARKT

TRILUX Retail ontwierp het lichtplan voor de Duitse bouwmarktketen. Door met intelligente LiveLink Ledverlichting te werken bespaart Bauhaus enorm op energie.

BEKIJK DEZE CASE

Human Centric Lighting

Licht beïnvloedt fysiologische processen zoals het concentratie- en prestatievermogen en het hormonaal aangestuurde dag- en nachtritme. Licht is dus niet alleen een handig hulpmiddel om ons visueel te oriënteren: licht heeft grote invloed op ons gedrag.

Licht beïnvloedt onze emoties en is een effectief instrument om verkoop te stimuleren. De mogelijkheden -en de resultaten!- zijn hierbij ongekend. Denk aan een indrukwekkende enscenering van licht in een exclusief warenhuis, tot aan een koelzakelijk verlichtingsconcept voor een textiel discounter. Met licht kun je positieve gevoelens opwekken, zodat de klant zich bijzonder en uniek voelt.

Je kunt ook een spanningsboog creëren, en daarmee de klant aanspreken die op koopjesjacht is.
Onderbouwde kennis over Human Centric Lighting is essentieel voor succes. TRILUX Retail is koploper bij de doorontwikkeling van Human Centric Lighting voor elke situatie.

We zijn trots op onze behaalde successen en delen onze kennis graag, dus neem vooral contact met ons op: +31 00 4557710 of mail naar retail@trilux.nl

BEKRONING BREEAM EXCELLENT VOOR PEUGEOT VAN MOSSEL

AUTOMOTIVE

TRILUX Retail ontwierp het lichtplan voor de nieuwe flagshipstore van Van Mossel Peugeot in Amsterdam Zuidoost.

BEKIJK DEZE CASE

WIJ STAAN VOOR U KLAAR!

Wenst u meer informatie over onze producten?

Wilt u met één van onze experts spreken? Of heeft u een project waar u graag advies bij wilt? Zet dan nu de eerste stap door het formulier in te vullen en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

*Verplicht in te vullen vakken