Een blik naar het plafond zegt meer dan 1.000 woorden.

Want daar overtuigen namelijk de TRILUX Inplana en Onplana LED-downlights met hun aangename, homogene lichtuitstraling – het eerste afgeschermd oppervlaktelicht op het gebied van downlights.

Met hun moderne, gereduceerde design passen deze energie-efficiënte armaturen perfect in elke omgeving, zodat licht en architectuur maximaal tot hun recht komen. De in één lijn met het plafond ingebouwde downlights accentueren een helder, strak plafondbeeld. De standaardvariant met zijn aandeel indirect licht kan het plafond nog iets lichter maken.

Dankzij de tot een minimum beperkte directe verblinding zijn de armaturen zelfs geschikt voor de wandmontage. Dat betekent nóg meer mogelijkheden bij de planning en de vormgeving. En omdat grootse ideeën niet per se veel ruimte in beslag hoeven te nemen, scoren de armaturen met een uiterst vlakke bouwvorm.

Online productcatalogus

De eerste plek waar iemand die informatie wil over een product van TRILUX, moet zoeken, is in de overzichtelijke, praktische en intuïtief te bedienen online catalogus. In een paar klikken biedt deze toegang tot gegevensbladen, aanbestedingsdocumenten en planningsgegevens die u kunt downloaden.

De verlichtingsoplossingen van TRILUX zijn antwoorden op maat voor een groot aantal toepassingsgebieden. Lichttechnische knowhow gecombineerd met een buitengewoon design resulteert in een onvergetelijke lichtbelevenis. Kom meer te weten over onze producten in onze online productcatalogus.

Onplana

Inplana